Aktivujte si startovní edici bojovky For Honor zdarma
Hry zdarma Článek Aktivujte si startovní edici bojovky For Honor zdarma

Aktivujte si startovní edici bojovky For Honor zdarma

Lukáš Tuma

Lukáš Tuma

13. 6. 2018 16:33

Přidat si hru do své knihovny můžete až do soboty zcela zdarma.

Reklama

Právě probíhající veletrh E3 nás neustále zaplavuje dalším novým obsahem, který bezesporu vítáme. Ještě více nás však může potěšit marketingový tah Ubisoftu, který se v rámci propagace své bojovky For Honor rozhodl, uvolnit startovní edici hry po omezenou dobu zdarma.

Chcete-li si hru aktivovat, musíte si stáhnout Uplay. Následně už se stačí pouze přihlásit (pokud zatím nemáte účet, tak zaregistrovat), přejít do sekce Discover E3 2018 a vyzvednout si svou kopii. Ta vám v knihovně zůstane napořád. Aktivaci je možné provést pouze do této soboty.

Rozdíl mezi startovní a klasickou edicí, která by vás v případné koupi stála 749 korun, není velký. V obou případech máme k dispozici všechny mapy a herní módy. Startovní edice je omezena pouze na hrdiny. Zahrát si můžete za 6 z nich, přičemž pouze 3 jsou odemčeni úplně. Získat i ty zbylé můžete buď za skutečné peníze, nebo hraním.

Kromě uvolnění hry Ubisoft na E3 oznámil i novinky. Nového rozšíření s názvem The Marching Fire se dočkáme 16. října. Hlavní, co přinese, je nová frakce Čína. S ní i čtyři nové hrdiny - Tiandi, Jiang Jun, Nuxia a Shaolin. Další novinkou je PvP režim Breach, ve kterém bude vaším úkolem obléhání hradu. Jeden tým se ho snaží zmocnit, druhý udržet útočníky co nejdéle venku. Kromě obsahu se můžeme těšit také na vylepšení herního vizuálu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama