Big Shock! přináší PUBG Squad cup už tuto sobotu
Esport PUBG Článek Big Shock! přináší PUBG Squad cup už tuto sobotu

Big Shock! přináší PUBG Squad cup už tuto sobotu

Natálie Bednářová

Natálie Bednářová

21. 6. 2018 13:27

Přijď si v sobotu zahrát PUBG Squad Cup o nálož energie!

Reklama

Tento herní týden přinášíme vytoužené Squady s partnerem BIG SHOCK!PUBG Squad Cup o pořádnou nálož osvěžujících energetických nápojů BIG SHOCK! ve variantě bez cukru a skvělých příchutích ZERO SUGAR. Tentokrát propaříme herní sobotu, turnaj se bude konat 23. 6. 2018 od 12:00. Kometování si samozřejmě vezme na starost Nikolai “Mazarini” Lazarev, který vás bude provázet celým turnajem.

Opravdu dlouho jsme nehráli Squad, a tak jsme pro tento speciální "energetický" turnaj s partnerem BIG SHOCK! vybrali formát SQUAD FPP, kde prostřídáme obě mapy: Erangel i Miramar. Neváhej a využij tuhle jedinečnou příležitost kompetitivních soubojů, kde můžeš získat energii na několik týdnů pro sebe i své spolupháče, za první místo je pro každého připraven rovnou karton plechovek právě z edice BIG SHOCK! ZERO SUGAR. Překonej sám sebe i ostatní, ukaž co v tobě je, SHOCK YOURSELF!

Vytvoříme celkem 3 balíky, ze kterých postoupí ti nejlepší do finále. Celkově se za jeden turnaj odehrají 2 kvalifikační zápasy (BO2) v každém balíku. V prvních dvou balících bude počet týmů omezen na 21 a v posledním balíku na 22. Ze všech balíků postoupí nejlepších 5 týmů a ze všech balíků bude navíc vybrán ještě 1 postupující tým s nejlepším bodováním. Všichni postupující budou automaticky převedení do finálového turnaje, kde se budou hrát celkově 3 zápasy (BO3).

 

Sleduj BIG SHOCK! SOBOTNÍ turnaj online na twitch.tv!

 Nikolai "Mazarini" Lazarev bude tuto sobotu 23.6. na svém Twitch kanále streamovat celý turnaj, plný šokujících momentů a zápasů.

 

Zaregistruj se do turnaje a vyhraj s partnerem BIG SHOCK!

Ve čtvrtek, tj. 21. 6. 2018 od 20:00 se otevírá registrace do turnaje, tak se neváhej přihlásit, protože celkový počet registrací je omezen na 64 týmů.

K registraci je potřeba si založit Grunex účet na našem webu (je to zdarma a zabere to pár sekund), přidat jméno ze hry do svého Grunex profilu a poté se zaregistovat do turnaje zde:

 

 

 

A jaké ceny si odnesou ti nejlepší?

1. místo/hráč

24x edici BIG SHOCK! ZERO SUGAR.

 

Zajímají tě novinky, zajímavosti z PUBG? Dej lajk na facebook.com/PUBG.Komunita Nebo snad hledáš hráče a chceš se pravidelně chlubit svými killy? Připoj se k FB Skupině facebook.com/groups/PUBG.Komunita

 

Highlights - Big Shock! PUBG DUO CUP

Sleduj zápas, udělej klip - možná i tvému klipu nasadíme korunku!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama