Cyberpunk 2077 bez cenzury - nahota bude součástí hry
Gaming Článek Cyberpunk 2077 bez cenzury - nahota bude součástí hry

Cyberpunk 2077 bez cenzury - nahota bude součástí hry

Jakub Osička

Jakub Osička

19. 6. 2018 14:02

Hvězda konference E3, Cyberpunk 2077 bude obsahovat hodně nahoty. Ta ovšem nebude mít provokační význam.

Reklama

Není pochyb o tom, že se Cyberpunk 2077 po prezentaci na konferenci E3 ocitl ve středu dění. Očekávaný titul, na kterém pracují herní mágové ze studia CD Projekt RED, ukázal zajímavý trailer a herní demo, ve kterém se mimo jiné objevily poměrně odvážné scény.

Víc než jen lidská kůže

Ředitel vývoje, Adam Badowski, nyní přihází s vysvětlením, jak je to s tématikou nahoty a jejím významem pro hru. Hned na začátku ubezpečuje, že na první pohled odvážné scény nemají evokovat provokaci. Nahota totiž doplňuje tématiku a zasazení hry. V kyberpunkovém světě se vše točí kolem modifikací, a to ve velké míře právě modifikací lidského těla. Lidstvo už nevnímá tělesnou schránku jako něco zapovězeného a soukromého - tělo je vnímáno spíše jako prostředek, ke kterému ale vlivem kyberpunkového trendu lidé ztrácejí vazbu.

V průběhu prezentace hry na E3 bylo při demonstraci funkcí editoru hlavní postavy vidět postavu tak, jak ji vývojářský pán bůh stvořil. Intimní partie byly rozpixelizovány, ale podle všeho by v plné verzi hry cenzura měla zmizet. Dočkáme se jí i v různých misích v průběhu hry. Koneckonců i ve třetím Witcherovi jsme se dočkali několika odvážných scén, ale tentokrát má mít zobrazení lidského těla v kyberpunkové realitě významnější podtext.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama