ESU Relegations s českými týmy
Esport PUBG Článek ESU Relegations s českými týmy

ESU Relegations s českými týmy

Robin Hegedus

Robin Hegedus

17. 7. 2018 20:32

V neděli se odehrála kvalifikace do ESU Invite league s českou účastí.

Reklama

V neděli 16. července se uskutečnila kvalifikace o ESU Invite league, které se zúčastnilo 10 nejlepších týmů z open ligy a 8 nejhorších týmů z invite league. Systém těchto lig by se dal přirovnat cskařským ESEA ligám. 

ESU Relegations s českými týmy

Formát

Liga se hrála celkem 5 týdnů, kdy každý týden v jeden hrací den byly odehrány právě 4 hry. Dalo by se říct, že se hrálo BO20 formátem z kterého postoupilo 10 nejlepších týmů do kvalifikace o postup do Invite ligy, které hrajou týmy jako Ninjas in Pyjamas, G2, Team Expert nebo Moonwolf. Mezi nejlepšími 10 celky byly také dva české týmy - Inside Games a Trust.Universe.

Z této kvalifikace mělo možnost postoupit pouze 8 nejlepších týmu a naše celky obstály na výbornou. Trust.Universe dokázali urvat 3. místo a Inside Games 7. místo, tudíž oba týmy postupují do vyšší ligy. 


Čeští účastníci

ESU Relegations s českými týmy

Trust.Universe k zápasům nastoupil v tomto složení: 

  • Tomáš "FreeZeWithMe" Bastyán
  • Michal "Majkl" Krýl
  • Karel "Enthory" Kolman
  • Tomáš "Arican" Beneš

Vyjádření kapitána týmu Tomáše "FreeZeWithMe" Bastyána:

„Jsem moc rád, že se nám postup podařil. Po dvou měsících open series, kdy se člověk snaží probojovat se mezi nejlepších top 10, jsem vůbec netušil co za úroveň v relegations čekat. Nakonec se ukázalo, že kvalita a chuť týmů byla. Pečlivě jsme poslední týdny trénovali, analyzovali hry a na výkonnosti týmu to bylo znát. Team play a individuální skill nás všech šel ohromně nahoru a završeno to bylo postupem ze třetího místa. Všech 6 her jsme naprosto kontrolovali z taktického hlediska. Od začátku každé hry, jsme přesně věděli co chceme hrát a hráli jsme naší hru, nepřizpůsobovali jsme se hrám týmů. Díky tomu jsme zahráli stabilní umístění - 6,6,4,3,6,6. Kluci mne dnes podrželi, jelikož jsem nebyl schopný zahrát prakticky nic. Aricana musím pochválit za 2 místo v killech ze všech hráčů, Majkla za jeho proležení, Enthoryho za clutche. Teď už nezbývá nic než se soustředit na další sezónu. Rád bych také pogratuloval klukům z Inside Games za jejich postup a týmu Universe za podporu.“

Inside Games nastoupil v tomto složení:

ESU Relegations s českými týmy

  • Martin "KomiaX" Komínek
  • Ondřej "St4mZ" Gofroj 
  • Jan "elwzoy" Pařízek
  • Pavel "Wany_" Syrovátka

Vyjádření kapitána Martina "KomiaX" Komínka:

Určitě ESU je jedna z těch lepších soutěží, kde v invite lize hrál donedávna tým Method a nyní jsou tam celky jako MOONWOLF či Alliance. Jsem rád že jsme se kvalifikovali, i když ve finále jsme byli nuceni hrát s dvěmi hosty. Bohužel náš výkon byl nejhorší za poslední dva měsíce. Chtěl bych moc poděkovat elwzoyovi a wanymu za výpomoc, bez které by jsme dopadli nejspíš ještě hůře. Pro nás jako tým postup znamená příležitost vydělat si nějaký ten peníz a hlavně kvalitnější trénink a možnost se dál rozvíjet a zlepšovat se. Taktéž bych chtěl pogratulovat Trust.Universe, kteří se společně s námi dokázali kvalifikovat a těším se na vzájemné souboje v Invite lize.

 

Klukům gratulujeme k postupu a děkujeme za reprezentaci. Detailnější výsledky naleznete na tomto odkaze a záznamy her naopak zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama