Na letošním Gamescomu se představí i Valve
Gaming Článek Na letošním Gamescomu se představí i Valve

Na letošním Gamescomu se představí i Valve

Lukáš Tuma

Lukáš Tuma

20. 7. 2018 11:39

Oznámení Half-Life 3 však nečekejte. Pravděpodobně dojde na jiné hry.

Reklama

Oficiální seznam vystavovatelů pro Gamescom 2018 zahrnuje společnost Valve. Tahle firma je známá především díky distribuční službě Steam, hrám Counter Strike: Global Offensive, Dota2, Team FortressLeft 4 Dead a řadou dalších skvělých titulů.

Neopomenout však musíme sérii Half-Life, u které fanoušci netrpělivě vyhlížejí třetí díl. Abyste se netěšili zbytečně, ihned v úvodu to zarazíme. Bohužel, oznámení trojky na letošním Gamescomu asi neproběhne.

Ikdyž je to obrovská škoda, i přesto má Valve Gamescomu, respektive fanouškům, co nabídnout. S největší pravděpodobností se dočkáme předvedení karetní hry Artifact nebo dobrodružné akci In The Valley of Gods. Za jejím vývojem stojí studio Campo Santo, které Valve letos v dubnu získalo pod svá křídla. Studio stojí za skvělou adventurou Firewatch, takže pokud se jim povede stejnou měrou, máme se na co těšit.

V loňském roce se navíc objevily zprávy, že Valve pracuje i na hrách pro virtuální realitu. Tyto zprávy se zatím nijak nepotvrdily, ovšem co kdyby náhodou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama