PUBG - uniklé info o nové zbrani a skinech
Gaming PUBG Článek PUBG - uniklé info o nové zbrani a skinech

PUBG - uniklé info o nové zbrani a skinech

Jakub Osička

Jakub Osička

15. 7. 2018 12:23

Do PUBG se chystají další skiny a nová zbraň.

Reklama

Do Playerunknown's Battlegrounds by se mělo dostat opět několik novinek a tentokrát je hráči mají možnost vidět s mírným předstihem. Řeč je o nových skinech, které budou stylizovány ve spolupráci s producentem elektronické hudby a známým kanadských DJem vystupujícím pod přezdívkou Deadmau5, skinech pro uživatele služby Twitch Prime a také nové zbrani.

Deadmau5 skiny a Twitch Prime

Pojďme na to postupně. Co se týče první kategorie, začala už 13.7.2018 v osm hodin večer našeho času speciální PUBG Squad showdown, ve kterém se proti sobě postaví mnoho různých osobností - nebude chybět Shroud, Dr DisRespect, SmaK z TSM a další. Živě při této události vystoupí také právě Deadmau5 a budou odhaleny speciální kosmetické předměty do PUBG pro uživatele služby Twitch Prime (kterou mimochodem můžete aktivovat na omezenou dobu zdarma). Některé předměty jste ale mohli zahlédnout už s předstihem, a to dokonce ve hře. Kvůli chybě v replay systému se na modelech hráčů zobrazovaly různé skiny a mezi nimi i tyto nové.

PUBG - uniklé info o nové zbrani a skinech

Další skiny pak budou stylizovány do barev Twitche a měly by být dostupné v tzv. Spa Crate. Nechybí župany, ručníky a pantofle k bazénu. Nabídka pro Twitch Prime uživatele (nejspíš včetně krabice Deadmau5) bude na Twitchi přístupná od 16. července.

PUBG - uniklé info o nové zbrani a skinech

Nová zbraň

Se zajímavým objevem přišel také uživatel redditu u/omunty99, který na screenshotu ukázal, že se ve hře objevuje v popisku doplňků pro zbraně i kompatibilita s "QBU". Tuto pušku jsme mohli vidět už i v oficiálním traileru k mapě Sanhok. Připomenout si ji můžete na screenshotu níže. Nejspíš se jí tedy brzo dočkáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama