PUBG update #18 - Customky pro všechny!
Gaming PUBG Článek PUBG update #18 - Customky pro všechny!

PUBG update #18 - Customky pro všechny!

Jakub Osička

Jakub Osička

18. 7. 2018 13:35

Osmnáctý update přináší obrovské změny do Playerunknown's Battlegrounds.

Reklama

Je to tady! Osmnáctý update pro Playerunknown's Battlegrounds přináší na testovací servery zcela zásadní změny, mezi kterými vyniká hlavně to, na co jsme už dlouho čekali - konečně jsou custom hry zpřístupněny pro všechny hráče.

Dle libosti

Konečně si můžete sami vytvořit a libovolně poupravit nastavení hry a pozvat své přátele do unikátního souboje o přežití. Nastavit můžete všechno tak, jak jste zvyklí třeba z našich turnajů - chování modré zóny, míru spawnu vozidel a předmětů nebo třeba zpřístupnit War Mode nebo Zombie Mode. Zajímavé je ovšem to, že vývojáři očekávají velkou zátěž na serverech, a proto limitují během otevřené bety (tedy aktuálního zavedení) počet aktivních custom her na 10 000.

Potvrzeno - QBU jako nová zbraň

Již dříve jsme informovali o tom, že by do PUBG měla v blízké době přijít i další nová zbraň a ani tentokrát zvěsti nelhaly. QBU je nová DMR puška využívající náboje 5.56 mm s kapacitou deseti nábojů ve standardním zásobníku. Na mapě Sanhok nahradí Mini-14. Na Erangelu ani Miramaru ji nenajdete.

Nové vozidlo

Rony je tady! Opět exkluzivita pro Sanhok - přichází nové pick-up vozidlo, ve kterém se může prohánět až čtveřice hráčů.

UI/UX

Upraven byl také interface - především co se týče právě zmíněných custom her. Kromě toho bylo upraveno nastavení hry pro gamepady - nyní se zobrazí pouze tehdy, je-li gamepad připojený.

Opravy chyb

Ani tentokrát nechybí opravy bugů - sbírání předmětů, chyb v inventáři, zobrazení kamery po smrti, zobrazení budov na Sanhoku a optiky kuše.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama