Startuje PGI LAN kvalifikace pro CIS a NA region
Esport PUBG Článek Startuje PGI LAN kvalifikace pro CIS a NA region

Startuje PGI LAN kvalifikace pro CIS a NA region

Robin Hegedus

Robin Hegedus

21. 6. 2018 18:43

Tento víkend startuje PGI LAN kvalifikace, z které se týmy nominují na major turnaj v Berlíně!

Reklama

Pro všechny fanoušky, které baví sledovat PUBG streamu máme výbornou zprávu. Týden předtím, než vypukne finále evropské LAN kvalifikace o major turnaj v Berlíně, o kterém vás budeme taktéž informovat, se koná finále kvalifikací amerického a ruského regionu!

Ruská kvalifikace se hraje 21.- 24. června v běloruském Minsku. 20 nejlepších týmu z kvalifikace střetne v BO20 formátu, přičemž se každý den odehraje právě 5 her.Tento turnaj je stejně jako evropský dotovaný 100 tisíci dolary. Dva nejlepší týmy navíc postoupí do Berlinského finále, kde se bude hrát o 2 milióny v prize poolu.  

Mezi největší favority patří určitě NA'VI v sestave Drainys, Ubah, Shade1 a Pokamolodoy. Dalšími týmy, které mohou překvapit jsou: Avangar, Vega Squadron a forZe. Pokud někoho zajímá cesta NA'VI kvalifikací, příkládám níže video, které je sice v ruštině, ale pro celé video jsou k dispozici anglické titulky.

Celá akce je organizovaná StarLadder, kterou jistě zná každý CSkař. Pokud vás článek navnadil stream bude probíhat na Twitch platformě.

Pokud, vás ruské PUBG úplně netáhne, nezoufejte!  Od 22.- 24. června probíhá v Burbanku (California, USA) americká LAN kvalifikace. Nominovalo se zde taky 20 nejlepších týmu, ale narozdíl od ruské kvalifikace zde byl i český zástupce. Za tým Hooligans v kvalifikaci bojoval spajKK, který se s týmem dostal až do posledního kola, kde bohužel na nejlepší nestačil a postup na tuto LAN akci mu utekl.

Konkurence je zde oproti ruské části nabitá a je zde více favoritů na postup. Zvítězí někdo ze známých  herních organizací jako Cloud 9, Optic Gaming, Team Dignitas nebo si jedno ze tří míst na finále v Berlíně odnese někdo jiný? Motivace je vskutku velká ze všech kvalifikací má právě americká největší prizepool a to 150 tisíc dolarů.

Stream pro ruskou kvalifikaci:

Stream pro americkou kvalifikaci:

Budete se na tyto akce dívat? Jaké jsou vaše oblíbené týmy? Určitě nám dejte vědět v komentářích!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama