[WoWs] Pravidla soutěže GO NAVY!
Gaming Článek [WoWs] Pravidla soutěže GO NAVY!

[WoWs] Pravidla soutěže GO NAVY!

Thundarr

Thundarr

20. 7. 2018 02:22

Wargaming si připravil další zajímavou soutěž, pojďme se podívat o co v ní vlastně jde.

Reklama

Wargaming přináší soutěž mezi dvěma týmy, do které se budete moci zapojit v aktualizaci 0.7.7. Vyberte si buď tým Eagles nebo tým Sharks a bojujte s ostatními Žraloky a Orly!

  • Do akce se můžete zapojit pouze po dosažení 12. úrovně ve služebním záznamu.
  • Soutěž začne den po vydání aktualizace v časech 04:00 SELČ.
  • Soutěž skončí jeden den před vydáním následující verze hry. Každý den běží nová fáze!

Když se po vydání aktualizace 0.7.7 poprvé přihlásíte do World of Warships, budete uvítáni obrazovkou s výběrem týmu. Pak se dostanete do přístavu New York, vyzdobeného barvami vybraného týmu.

Eagles

[WoWs] Pravidla soutěže GO NAVY!

Orel — symbol odvážných válečníků. Je spojován s bojem, moudrostí, odvahou a inspirací. Orel je ztělesněním moci a rozumu, rychlosti a přesnosti. Tým Eagles uvítá nebojácné obránce svobody a spravedlnosti, kteří hledají slávu a nesmrtelnost.

Sharks

[WoWs] Pravidla soutěže GO NAVY!

Žralok — symbol smrtící hrozby. Je to dravec dokonale přizpůsobený lovu na moři. Žralok je známý svou silou, rychlostí, tvrdostí, vychytralostí a krvežíznivostí. Tým Sharks uvítá odvážné, sebejisté a neochvějné hráče, kteří vědí, jak dosáhnout svých cílů

[WoWs] Pravidla soutěže GO NAVY!

Každý den si budete moci vybrat, který tým chce v akci reprezentovat. Tým, který získá více bodů, vyhraje daný den. Všichni hráči v týmu, který vyhraje denní fázi, dostanou kontejner svého týmu. Kontejner neobdrží hráči, kteří se k týmu připojili, ale nezískali žádné body. Stávající skóre soutěže je zobrazeno na indikátoru postupu týmu.


Pokuste se nevynechat žádnou z fází soutěže, protože týmové kontejnery udělované za účast nebudou obsahovat pouze užitečné předměty, ale také uhlí.

Body za každou fázi se dají získávat do jedné hodiny před koncem dané fáze. Speciální oznámení v přístavu vám dá vědět, že se konec fáze blíží. Pokud hráč spustí bitvu před uplynutím termínu, budou se jeho získané body počítat.

[WoWs] Pravidla soutěže GO NAVY!

Dalši informace zjistíte na stránách Wargamingu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama