Zombie v CoD: Black Ops 4  nabídnou dvě příběhové linie
Gaming Článek Zombie v CoD: Black Ops 4 nabídnou dvě příběhové linie

Zombie v CoD: Black Ops 4 nabídnou dvě příběhové linie

Vojtěch Sahula

Vojtěch Sahula

21. 7. 2018 00:47

Zombie v novém CoD budou pravděpodobně kompenzovat absenci kampaně

Reklama

Activison včera vydal nový trailer pro nadcházející Call of Duty: Black Ops 4, představující příběhovou linii režimu "Chaos" u tak populárního módu, jako jsou Zombie. Zombie však budou tentokrát mít dva oddělené příběhy: Chaos, představující nové obsazení a Krev mrtvých (Blood of the Dead), kde zůstali původní Zombie Dempsey, Nikolai, Takeo, and Richthofen. Dnes už mají ale i oni svůj trailer.

Chaos

Trailer představuje čtyři hratelné postavy, přičemž můžeme usoudit, že vypravěčka Scarlett Rhodes je mezi nimi leader. Hledá starobylé poklady, které ji však zavedou do drsných a často těžce zamořených oblastí. Kromě epizody s Titanicem, která se nazývá Voyage of Despair, je zde i epizoda zvaná IX, která se zdá být umístěna někde v prostředí Římského kolosea. Ať už jde o cokoliv, rozhodně zde budete střílet Zombie a o to nám všem přece jde.

Krev mrtvých

Jako by Zombie mód sám o sobě nebyl v období druhé světové války, dost zvláštní sám o sobě, tak Blood of the Dead dělá situaci ještě zvláštnější tím, že celý příběh přenese na nechvalně známé ostrovní vězení Alcatraz. Zřejmě se jedná o nějakou zvláštní transdimenzionální věc, kterou jsem těžce nepochopil. Celé je to prý proto, aby se fanouškům znovu zprostředkoval oblíbený zážitek ze hry, založený na mapě Mob of the Dead z Black Ops 2, přičemž je tým Primiise nahrazený Gangstry, kteří zde byli původně.

Call of Duty: Black Ops 4 vychází 12. října. A i přes to, co tyto "příběhové" trailery naznačují, nebude zde žádná skutečná kampaň

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama