9.19.1 - Přehled změn
Gaming WoT Článek 9.19.1 - Přehled změn

9.19.1 - Přehled změn

Tomáš Grézl

Tomáš Grézl

23. 6. 2017 15:34

Nová aktualizace přináší značné změny :)

Reklama

9.19.1 - Přehled změn

Tankisté!

Jak to tak už bývá, další aktualizace je opět pomalu na cestě a WG nám už uvolnil přehled změn, které se v nové aktualizaci 9.19.1 nejspíše objeví. Pojďme se na ně tedy podívat, vypadá to, že to bude aktualizace, která hru alespoň trochu posune dopředu nebo alespoň napraví některé chyby, co WG udělalo.

 

  1. Jako první důležitou změnu vidím to, že po aktualizaci 9.18 nešla vzít do čety artina, to se ovšem nejspíše změní. Dělostřelectvo se opět vrátí do čet, pouze ale jeden kus na každou četu. 
  2. Matchmaking se nyní bude snažit vyvažovat poměry vozidel na bitvu. Už by se tedy nemělo stávat, že na topu bude jedna heavyna a v druhém týmu např. medko.
  3. Výcvikový tábor. První fáze pozve nováčky k průzkumu základních mechanik hry díky odehrání série čtyř bitev, jež jsou plné tipů, které vysvětlí základy hry a taktiky pomocí různých map a scénářů. Kurz vás provede garáží, vytvoří tak pro nové tankisty jasnou cestu, kterou by měli následovat, aby se připravili k boji. Nejprve si projdete základy: nákup a vylepšení vozidla, řízení, střelbu, typy pancíře, zvládání kritických zásahů apod. Výcvik končí  bitvou ve formátu 15 proti 15, kde bojujete společně se 14 boty proti týmu 15 počítačem řízených jednotek. Nejsou to boti z World of Tanks. Pro výcvikový tábor byla vyvinuta mnohem pokročilejší umělá inteligence. Úvodní zážitek není jen o učení: po cestě získáváte kredity, ZK, vybavení, spotřební doplňky a prémiový účet.
  4. Byly upraveny podmínky některých osobních misí, aby lépe odrážely stávající stav hry.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama