AC Sparta Praha součástí FIFA 18
Gaming Článek AC Sparta Praha součástí FIFA 18

AC Sparta Praha součástí FIFA 18

Lukáš Tuma

Lukáš Tuma

21. 7. 2017 10:53

České ligy se ve hře ani letos nedočkáme, zahrát si však budeme moci alespoň za pražskou Spartu.

Reklama

AC Sparta Praha součástí FIFA 18

Abyste nebyli zklamáni, odpověď vám dáme hned na začátku článku. Nenechte se zmást, česká fotbalová liga, od příštího ročníku vystupující pod názvem HET liga, v novém díle fotbalového simulátoru FIFA od EA opět nebude. Pro fanoušky druhého simulátoru Pro Evolution Soccer od Konami jsou podmínky stejné, ani tam se česká liga neobjeví.

Přesto nadcházející ročník FIFY bude něčím výjimečný. Pokud jste pravidelnými hráči, jistě víte, že kromě klasických lig se ve Fifě nachází i speciální kategorie "zbytek světa". V ní najdeme týmy, které si partnerství s EA domlouvili sami a jsou tam i přes to, že jejich tamní ligy se ve hře nenachází.

Právě v této kategorii příští rok bude i český tým AC Sparta Praha. Ačkoliv to pořád není to, co by si čeští fanoušci přáli, je to alespoň první krůček ke spokojenosti. A pokud by vás mrzelo, že si za Spartu budete moci zahrát jen turnaje nebo přáteláky, nezapomeňte na možnost výměny obsazení lig. Kariéru si budete moci zahrát i za Spartu, jen si ji předtím budete muset přesunout do jiné ligy.

FIFA 18 vychází 29. září v textové české lokalizaci ve verzích pro PlayStation 4, Xbox One a PC. Předobjednat si ji můžete na kteroukoliv platformu zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama