Aprílový hardware 2017
Technologie Článek Aprílový hardware 2017

Aprílový hardware 2017

Jakub Osička

Jakub Osička

2. 4. 2017 16:21

Přinášíme souhrn vtípků od výrobců nejen herního hardware.

Reklama

Jak asi dobře víte, včera bylo prvního dubna, což znamená hlavně spoustu vtípků. Sesbírali jsme ty, které mají na svědomí známí výrobci periferií a dalšího hardware pro hráče.

SteelSeries nICEMAT

SteelSeries ukázalo první inteligentní podložku pod myš. Nabízí displej a také pole elektromagnetů, které vám pomohou s ovládáním myši.

Razer S.A.i.S.O.

Razer šel v inovacích ještě dál. Vytvořil prvního robota, který bude hrát roli vašeho kamaráda a zároveň herního kouče. Poradí vám při hraní Overwatch a navíc ho můžete v případě potřeby manuálně ovládat.

Nvidia GTX G-Assist

Také Nvidia vám chce pomoci při hraní. Jedná se o malé USB příslušenství s umělou inteligencí uvnitř. Krabička sleduje, jak hrajete a když je potřeba dojít pro pizzu, tak vezme hraní Rainbow Six: Siege za vás.

Turtle Beach F-Bag

S touto novinkou budete moci hrát a jíst zároveň. Geniální a jednoduché.

Aprílový hardware 2017

Google Haptic Helpers

Virtuální realita sice dokáže dobře ošálit vaše oči a sluch. Co ale ostatní smysly? Jako třeba hmat. Právě z tohoto důvodu představil Google pomocníky, kteří vás zážitek z VR zlepší. Mrkněte na video.

Connect IT klávesnice pro řízení státu

Lokální český apríl si připravil výrobce Connect IT se speciální klávesnicí. Nabízí popelníček, klávesu pro bonmoty a celou řadu dalších vychytávek. Více najdete na CZC.cz.

Aprílový hardware 2017

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama