Assasin's Creed: Origins bez multiplayeru?
Gaming Článek Assasin's Creed: Origins bez multiplayeru?

Assasin's Creed: Origins bez multiplayeru?

Adam Kočvara

Adam Kočvara

18. 6. 2017 14:13

Assasin's Creed: Origins si s kamarádem nezahrajete.

Reklama

Ubisoft se nejspíše poučil a po vnucování online a co-op módů do své série Assasin´s Creed se rozhodl, že v nadcházejícím přírůstku do série AC žádné masivní online interakce nebudou.

Po online módech v AC3 a Black Flag a co-op módech v Unity a Syndicate se Ubisoft rozhodl, že online módy hrám Assasin´s Creed nesvědčí a je lepší se pořádně zaměřit na singleplayerovou část hry.

Assasin's Creed: Origins bez multiplayeru?

Uplně odříznutí ale nebudete

Ubisoft se ale také nechal slyšet, že uplně ofline hra nebude, můžeme tedy čekat něco ve smyslu online tabulky statistik či něčeho podobného. Doufejme, že hra bude možná hrát bez připojení internetu.

Nové Assasin's Creed chystá ale i další změny. Z gameplaye poskytnutého na E3 jsme viděli, že bude možné posunout čas dopředu stisknutím jednoho tlačítka. Tím můžete manipulovat denní dobou či počasím dle vaší libosti. 

Ubisoft se také zaměřil na RPG element hry s plně přepracovaným stromem schopností. Jedna z potrzených dovedností, které se budete moct naučit, je dovednost otrávit mrtvé tělo a tím zabít další nepřátele (podobně jako například v sérii Dishonored).

Assasin´s Creed: Origins se za námi podívá již na podzim letošního roku, a to na PC, PS4 a XBox One.

A pokud jste ještě neviděli propracovaný trailer, je čas to napravit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama