bgch-2015-predstavujeme-hearthstone-komentatory
Esport Hearthstone: Heroes of Warcraft Článek BGCH 2015 - Představujeme Hearthstone komentátory

BGCH 2015 - Představujeme Hearthstone komentátory

Tomáš Secký

Tomáš Secký

12. 11. 2015 23:40

Představení komentátorů BenQ Grunex Challenge 2015 ve hře Hearthstone!

Reklama

BGCH 2015 - Představujeme Hearthstone komentátory

Zítra ráno vypukne grandfinále BenQ Grunex Challenge 2015, které odstartuje karetní hra Hearthstone! V rámci rozhovorů bychom vám rádi představili duo komentátorů, kteří vás provedou zítřejším dnem – Damien „DeeThane“ Diviš a Marek „Denny“ Stokláska.

 

Damien "DeeThane" Diviš

BGCH 2015 - Představujeme Hearthstone komentátory

Ahoj, jmenuji se DeeThane, ke komentování jsem se dostal, když jsem nedokázal překousnut RNG v Hearthstone, ale zároveň jsem chtěl zůstat součástí komunity. K Hearthstone jsem se dostal už dávno, když jsem měl notebook a nemohl jsem hrát nic jiného než jen Hearthstone.

Myslím, že vítěz bude buď Faeli nebo VanillaTitan. Osobně si myslím, že kdokoliv další bude překvapením turnaje.

Komentování pro mě bude úplně neuvěřitelná Challenge, protože poslední čtyři dny se léčím s plícemi a průduškami, jelikož jsem měl náběh na zápal plic. Takže tahle akce pro mě bude výzva nejen z toho hlediska, abych komentoval kvalitně, ale zároveň, abych to zvládl zdravotně. Na akci se těším, doufám, že se zase potkám se spoustou super lidí. A držte mi palce!

 

 

Marek "Denny" Stokláska

BGCH 2015 - Představujeme Hearthstone komentátory

Jmenuji se Marek Stokláska a v herním světě jsem znám jako Denny, jsem manager a kapitán Hearthstone sekce týmu Fraternitas. V minulosti jsem sbíral zkušenosti na obdobných pozicích v týmech BiteGaming či nEophyte. Ke komentování jsem se dostal náhodou, když DeeThane sháněl někoho k sobě na komentování ligy. Vytvořil jsem video, odeslal ho Deemu a už jen čekal. A hádejte co? Vyšlo to!

Finálová osmička hráčů je hodně silná a myslím si, že všichni předvedou kvalitní Hearthstone. Někdo si myslí, že MČR bylo minulý týden, ale pro mě je to právě tento turnaj. Největší favorité jsou podle mě Faeli a VanillaTitan, ale vyhrát může každý. Překvapit by hodně mohla nová posila týmu Fraternitas, Charlie, který v poslední době hraje opravdu kvalitně.

Na komentování BenQ Grunex Challange 2015 se nesmírně těším. S Deem se krásně spolupracuje a mít možnost rozezvučet svým hlasem prostor holešovického výstaviště se nenaskytne každý den. Rozhodně je to pro mě nejočekávanější akce měsíce ba dokonce roku.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama