[CS:GO] Negev je zpátky, jeho cena je skoro třikrát menší
Gaming CS:GO Článek [CS:GO] Negev je zpátky, jeho cena je skoro třikrát menší

[CS:GO] Negev je zpátky, jeho cena je skoro třikrát menší

Lukáš Tuma

Lukáš Tuma

13. 4. 2017 13:59

Update do kompetitivního módu vrátil zbraně Negev a Revolver, jejich ceny však byly zásadně sníženy.

Reklama

[CS:GO] Negev je zpátky, jeho cena je skoro třikrát menší

Jak můžeme vidět, náš dva týdny starý článek o odebrání dvou zbraní z kompetitivního režimu už není zcela aktuální. Obě zbraně, tedy Negev a R8 Revolver, jsou zpět v plné síle. Návrat však doprovází obrovská otázka a možná by se dalo říci i problém. Cena obou zbraní byla totiž snížena.

Co se týče Revolveru, cena byla snížena o 100 $, ve hře vám k jeho nákupu stačí 700 $. Ikdyž je to snížení minimální, "kapesní AWP", jak se v komunitě zbrani občas říká, si můžete koupit už v prvním kole. A pokud s ním umíte, může to mít na výsledku zápasu zásadní vliv, první kola jsou přece důležitá.

Hlavní změna však nastává u Negeva, u kterého byste takovou slevu nečekali ani na apríla. Negev si můžete koupit už ve druhém kole, stačí vám na to jen 2,000 $. Jak teď budou vypadat kompetitivní zápasy si asi dovedete představit. Valve uvádí, že vrácení obou zbraní je pouze jakýmsi testem, jaký to bude mít na hru dopad, musíme totiž připomenout, že obě zbraně střílí trošičku jinak, než stříleli před odebráním z kompetitivního módu (např. rychlost střelby s Revolverem byla výrazně zvýšena).

Další novinkou, teď už nepodstatnou, jsou slepice. Ty se převlékli do velikonočního kostýmku a pokud je vystrašíte, dokonce vám dají vajíčko.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama