[CS:GO] Operace HYDRA a nové mapy, skiny i herní módy
Gaming CS:GO Článek [CS:GO] Operace HYDRA a nové mapy, skiny i herní módy

[CS:GO] Operace HYDRA a nové mapy, skiny i herní módy

Jakub Osička

Jakub Osička

24. 5. 2017 17:17

Do Counter-Strike: Global Offensive přichází nový update a po dlouhé době také nová operace.

Reklama

[CS:GO] Operace HYDRA a nové mapy, skiny i herní módy

Konečně jsme se dočkali! Valve vypouští do světa nový update Counter-Strike: Global Offensive, který mimo jiné přináší novou operaci, která nese název HYDRA. O náznaku možného příchodu nové operace jsme se zmiňovali již v článku o odhalených skinech nových rukavic a ukazuje se, že jsme se nemýlili. Co je nového a na co se můžete těšit? Pojďme se na vše podívat!

Operace hydra přináší spoustu nových herních režimů a zajímavých modifikací. Nechybí samozřejmě ani kampaň složená z mnoha misí, mince, kterou lze nově upgradovat až na úroveň Diamond, deníček zaznamenávající průběh operace včetně žebříčků a samozřejmě také dropy zbraní a nové krabice Hydra Case.

[CS:GO] Operace HYDRA a nové mapy, skiny i herní módy

Operation Hydra Events

Každý víkend se můžete těšit na speciální výzvy, které budou dostupny všem hráčům zdarma - tedy i těm, kteří si vstup do operace v ceně 5,60 € nezakoupí. Celkově jsou tři - War Games, Wingman a Weapons Expert. Ti, kteří si operaci zakoupí samozřejmě získají navíc zvýšený počet zkušenostních bodů a také šance na drop předmětů.

Wingman - jednoduchý souboj 2 na 2, který probíhá na menších mapách s jediným místem na položení bomby

Weapons Expert - klasický týmový souboj 5 na 5, ve kterém ale můžete každou zbraň koupit pouze jednou v rámci celého zápasu

War Games - asi nejkomplexnější modifikace, která obsahuje různorodé výzvy.

  • Heavy Assault Suit - běžné zápasy s pokládáním bomby s tím, že můžete zakoupit speciální obrněný oblek, který rozhodně v týmových soubojích zahýbe atmosférou
  • Headshots only - oficiální deathmatch, ve kterém zabijete pouze tehdy, pokud trefíte hlavu
  • Hunters-Gatherers - v této modifikaci musíte z těl svých obětí sbírat psí známky a zároveň se pokusit o znovuzískání těch, které vám sebral nepřítel (rozhoduje týmové skóre)
  • Stab Stab Zap - jen nůž, zeus a granáty, nic víc
  • The Flying Scoutsman - souboj, ve kterém se budete díky snížené gravitaci vznášet vzduchem a zabíjet nepřátele svým scoutem nebo nožem
  • Trigger Discipline - miřte přesně, neboť v této modifikaci utrpíte zranění za každou střelu, která mine soupeře

Nové mapy

Update přináší do hry také čtyři zbrusu nové a tři staronové mapy. Jsou jimi Austria, Black Gold, Insertion, Lite, Shipped, Thrill a Agency. Insertion a Agency jsou jako jediné zaměřeny na záchranu rukojmích.

{control gallery}

Nové skiny

Těšit se můžete i na novou Hydra krabici, a tedy i nové skiny. Při získání každé hvězdičky plněním misí a účastí v Hydra událostech v rámci operace získáte novou bednu. V průběhu dílčích misí můžete získat také odměnu v podobě dropů z operací Cobblestone, Cache, Overpass, Gods and Monsters, The Rising Sun a Chop Shop.

Jak už bylo zmíněno v souvislosti s únikem informací - tentokrát v krabici nenajdete nože, ale nové skiny rukavic, které si můžete prohlédnout v našem starším článku.

Více informací najdete přímo na oficiálním blogu Counter-Strike: Global Offensive.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama