[CS:GO] PGL Major - program zápasů a anketa
Esport CS:GO Článek [CS:GO] PGL Major - program zápasů a anketa

[CS:GO] PGL Major - program zápasů a anketa

Jakub Osička

Jakub Osička

15. 7. 2017 22:21

Zápasy začínají už dnes. Dejte nám v anketě vědět, koho vidíte jako potenciálního vítěze.

Reklama

[CS:GO] PGL Major - program zápasů a anketa

PGL Major dnešním dnem odstartuje v Krakově nejprestižnější pouť, na kterou se vůbec mohou týmy profesionálních hráčů vydat. Na konci této cesty čeká na vítěze tučná odměna 500 000 USD.

Adepti na vítězství

Favoritů je hned několik. Znovu mezi nimi vyčnívá brazilské uskupení zaštitované německou organizací SK Gaming, které se opět dostalo do lepší formy po obměně v sestavě. Nesmíme ale zapomínat ani na dánské rudokabátníky Astralis, kteří ještě donedávna drželi první příčku světového žebříčku a odmlčeli se až v posledních měsících. Směle těmto týmům konkutuje i tým FaZe, který se rovněž vyhoupl s čerstvou posilou, kterou není nikdo jiný než Nikola 'NiKo' Kovač, na popředí celé scény.

Šanci na výhru má ale každý a už teď se můžeme těšit na to, jaké zvraty tento obrovský turnaj přinese. Celkem se mezi sebou popere 16 týmů. Naše pozornost se obrací zejména k týmu mousesports, ve kterém působí náš krajan Tomáš 'Oskar' Šťastný. Slovenští sousedé se určitě tradičně zaměří na žluté dresy Natus Vincere, ve kterých se představí uskupení s Ladislavem 'GuardiaNem' Kovácsem.

Kdy a kde?

Mousesports odstartují celou akci hned v prvním souboji celého turnaje. Už v 11:00 se utkají s ukrajinsko-rusko-kazachstánskou jednotkou Gambit. Tím odstartují zápasy skupin ve swiss formátu. Probíhat budou v prvních čtyřech dnech. Rozvrh na dnešek můžete vidět níže.

[CS:GO] PGL Major - program zápasů a anketa

Ve čtvrtek si hráči užijí volno a v pátek se osm statečných přesune do TAURON arény před diváky. Pokud se na akci chystáte zavítat, mrkněte do mého průvodce po Krakově. Sám se do arény vypravím a budu o průběhu informovat přímo z centra dění.

[CS:GO] PGL Major - program zápasů a anketa

Sledujte stream

Turnaj můžete samozřejmě sledovat na Twitchi nebo přímo ve hře. Nebudou chybět ani suvenýrové krabice, které můžete náhodně získat při sledování (pokud budete sledovat na Twitch.tv, musíte účet propojit se Steamem). Znovu opakuji - začíná se už dnes v 11:00. Buďte u toho s námi a dejte nám v anketě vědět, koho vidíte jako potenciálního vítěze!

{control inquiry 60}
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama