Doporučený herní hardware #2
Partnerský obsah Článek Doporučený herní hardware #2

Doporučený herní hardware #2

Filip Němeček

Filip Němeček

31. 8. 2017 12:12

Přinášíme několik tipů na fajn hardware. Od myší až po desktop.

Reklama

Doporučený herní hardware #2

LYNX Grunex FutureGamer 2

Nejsou tradiční PC skříně nic pro vás? Chtěli byste něco unikátního? Druhá generace počítače FutureGamer je právě pro vás. Postavena na parádní skříní Thermaltake View 28 s promakaným RGB podsvícením zaujme na první pohled. Výkon potom zajistí moderní procesor Intel Core i5 z aktuální Kaby Lake generace a grafická karta GeForce GTX 1070 od MSI. Abych zbytečně neopisoval parametry, tak jen doplním, že SSD je samozřejmostí a kapacita 250 GB postačí vedle systému na několik náročných her.

Doporučený herní hardware #2

GeForce GTX 1050 Ti

Mánie okolo kryptoměn zapříčinila nedostatek mainstream grafických karet či zvýšení cen v řádu stovek. V současné situaci tak lze doporučit právě model GTX 1050 Ti. Výkonově bude v pohodě stačit méně náročným hráčům a ceny začínají lehce nad čtyřmi tisíci korun. Skladem je dostatečný výběr modelů a skoro do konce září dostanete jako bonus Rocket League. Karta je zkrátka vhodná pro ty, kteří si chtějí kvalitně zahrát moderní hry a zároveň neutrácet zbytečné tisíce za top modely.

Doporučený herní hardware #2

Logitech G233

Tento headset osobně používám už skoro dva měsíce a dovolím si ho doporučit ještě před tradiční recenzí. Hraje skvěle a dobře držel tempo s dvakrát dražším modelem od HyperX. Navíc má vyměnitelné kabely a náušníky, takže se dá čekat, že by mohl nějaký čas vydržet. Headset jsem sice koupil s celkem výraznou slevou, ale jsem přesvědčený, že i za plnou cenu (lehce přes dva tisíce) dostanete kvalitní zvuk a pravděpodobně více než u podobně naceněné konkurence.

Doporučený herní hardware #2

Myši ZOWIE by BenQ

Hlodavci s logem Zowie jsou určeny především hráčům CS:GO či jiných podobně rychlých stříleček. Soustředí se na propracovanou ergonomii, přesnost díky ověřeným senzorům a nebudou vás otravovat instalací softwaru. Rozhodně nejsou pro každého, ale pokud hledáte spolehlivost, ergonomii a jednoduchost, tak budou fajn volba. Navíc si můžete vybrat podle velikosti (modely EC2-A a EC1-1 jsou třeba prakticky stejné, ale mírně se právě liší rozměrově).

Doporučený herní hardware #2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama