E-sportová reality show GAMERZ má své první vítěze
Zajímavosti CS:GO Článek E-sportová reality show GAMERZ má své první vítěze

E-sportová reality show GAMERZ má své první vítěze

Jakub Osička

Jakub Osička

24. 5. 2017 02:42

Zajímavý koncept internetové reality show zaměřené na Counter-Strike: Global Offensive proti sobě postavil mladé talenty.

Reklama

V uplynulých třech týdnech jste mohli zaznamenat průběh realizace vskutku unikátního konceptu nového internetového pořadu. Řeč je o speciální reality show, která nese název GAMERZ. Narazit na ni mohli především fanoušci hry Counter-Strike: Global Offensive, neboť přesně na toto publikum tvůrci cílí.

Gamingová reality show

V GAMERZ se proti sobě postavili mladí talentovaní hráči Counter-Striku, kteří tak získali šanci zviditelnit se a dosáhnout na vysněnou výhru v podobě šestiměsíčního kontraktu pod křídly profesionální e-sportové organizace. Do castingu se mohli přihlásit v první sezóně hráčí ze Švédska, Dánska a Norska.

Účastníci se krátkodobě přestěhovali do velké vily a v prostředí tohoto herního doupěte museli každý den čelit spoustě výzev. Navíc nešlo vždy jen o hraní Counter-Striku, přestože právě to samozřejmě bylo hlavní náplní pořadu. Absolvovali i spoustu dalších různorodých aktivit. Postupně byly vytvořeny dva týmy - červený a modrý, z nichž pouze jeden mohl zvítězit.

E-sportová reality show GAMERZ má své první vítěze

Legendy CS:GO

Do produkce pořadu se zapojila celá řada známých osobností. Celým pořadem provázel známý komentátor Auguste "Semmler" Massonnat, na pozici trenérů týmů proti sobě stanuli původně profesionální hráči Abdisamad "SpawN" MohamedOskar "ins" Holm. Castingem zase provázela např. Zainab "zAAz" Turkie, kterou můžete znát z dívčího týmu Team Secret. Celkově si pořad získal poměrně slušné množství diváků.

Vítězové první řady

Po třech týdnech akce se konečně rozhodlo o vítězi. V závěrečném souboji došlo k urputné bitvě na třech mapách, ze které nakonec vyšel lépe modrý tým vedený SpawNem. Minimálně na půl roku se tak stanou profesionálními hráči tito šťastlivci:

  • Adam 'WolfY' Andersson
  • Linus 'Limpone' Wecksell
  • Dylan 'DH' Hamrini
  • Sebastian 'ensa' Aas
  • Jonas 'Queenix' Dideriksen

Zajímavost na závěr - pokud je vám povědomé příjmení Wecksell, vězte, že se opravdu jedná o bratra slavného Jespera "JW" Wecksella. Talent pro Counter-Strike je tedy nepochybně s jejich rodinou spojený.

Pokud vás koncept této reality show zaujal, můžete se na jednotlivé díly zpětně podívat na oficiální stránce gamerz.global nebo přímo na jejich YouTube.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama