EU LCS Spring 2017 - Semifinále
Esport League of Legends Článek EU LCS Spring 2017 - Semifinále

EU LCS Spring 2017 - Semifinále

Vítek Levý

Vítek Levý

18. 4. 2017 18:46

A blížíme se do finále! Kdo nakonec vyhraje letošní jarní split?

Reklama

EU LCS Spring 2017

Semifinále

Fnatic nedokázali projít přes G2 a tak si zahrají pouze o třetí místo. Ve druhém semifinále porazili Unicorns of Love Misifts a střetnou se tedy s G2 ve finále o na

9. týden / 10. týden / čtvrtfinále

Soupisky týmů / Info o novém formátu

EU LCS Spring 2017 - Semifinále

G2

 

Fnatic

EU LCS Spring 2017 - Semifinále

3:1

EU LCS Spring 2017 - Semifinále

G2 naprosto dominovali v základní části a díky tomu se ocitli rovnou až v semifinále. Fnatic se museli probojovat přes čtvrtfinále, kde lehce porazili H2K. V první hře ukázali jasně Fnatic, že právě oni chtějí do finále. Rozdíl killů byl opravdu úctyhodný. Fnatci získali 19 killů zatímco G2 pouze 1. Fnatic získávali lehce všechny objektivy, G2 se nepodařilo nci vymyslet a prohráli první hru. Druhá hra už byla vyrovnanější. Fnatic sice začali velice dobře a díky baronovi se dokonce poté dostali i k nepřátelské bázi. G2 se ale ubránili a po zisku následujícího barona se dokázali propushovat a zničit inhibitory. Poté už jen vyhráli teamfight a zničili nexus. Stav 1:1. Ve třetí hře už dominovali G2. Celou hru měli pod kontrolou, převážně díky jejich midařovi Perkzovi, který válel za Ekka a na konci měl skore 8/0/1. G2 se tedy dostali do vedení 2:1. Ve čtvrté hře začali líp Fnatic, když vyhráli teamfight a zničili pár věží. G2 ale po chvíli získali barona a vyhráli teamfight. Tím se dostali do vedení, a po dalším získaném baronovi už zničili i inhibitory. Fnatic se pak už nedokázali ubránit a prohráli. G2 tedy postoupili do finále a Fnatic budou hrát o třetí místo.


Misfits

 

Unicorns of Love

EU LCS Spring 2017 - Semifinále

1:3

EU LCS Spring 2017 - Semifinále

Misfits vyhráli tešně 3:2 nad Splyce, a tak postoupili do semifinále, kde na ně čekali výherci skupiny B - Unicorns of Love. První hra trvala přes 50 minut, Unicorni si celou dobu drželi těsný náskok nad Misfits. Ty se na ně dotáhli díky vyhranému teamfightu, Unicorni ale odpověděli získaným baronem. Poté oba týmy hráli pasivně, než ale Unicorni získali dalšího barona a vyrazili pushovat. Misfits se je snažili zastavit, ale Unicorni je rozdrtili a následně vyhráli hru. Druhá hra byla vyrovnaná až do 33. minuty, kdy Unicorns of Love získali barona a dokonce i inhibitor. Misfits se sice snažili, ale nátlak od UoL nedokázali snést a prohráli. Stav 2:0 pro Unicorns of Love. Ve třetí hře se Misfits zvedli a v klidu vyhráli, měli nad Unicorns celou hru převahu, a to i když Unicorni získali dva barony. Čtvrtá hra trvala pouhých 26 minut. Unicorns of Love si šli tvrdě za vítězstvím. Získali 21 killů, Misfits pouze 6 - a to pouze jediný hráč, jejich topař Alphari. Unicorni byli našlápnutí a nebrali si servítky. Ke konci, když už měli vítězství jisté, z nich trošku ta tréma spadla a bylo vidět, že si tu hru i užívají a hrají jí pro radost. Ve finále se Unicorns of Love střetnou s G2. Misfits si zahrají o třetí místo s Fnatic.

EU LCS Spring 2017 - Semifinále

Stream můžete sledovat na našem webu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama