EU LCS Summer 2017 - semifinále
Esport League of Legends Článek EU LCS Summer 2017 - semifinále

EU LCS Summer 2017 - semifinále

Vítek Levý

Vítek Levý

30. 8. 2017 11:33

Ve finále si to mezi sebou rozdají G2 s Misfits, o třetí místo si zahrají H2K s Fnatic.

Reklama

EU LCS Summer 2017

Semifinále

A jdeme do finále! V sobotu se mezi sebou střetli Fnatic s Misfits a výsledek vás možná překvapí. Misfits totiž dokázali vyřadit Fnatic a postoupili do finále. Poté v neděli proti sobě nastoupili H2K a G2. A po třech hrách bylo hotovo. G2 vyhráli a utkají se s Misfits o mistra EU LCS Summer 2017

9. týden / 10. týden / čtvrtfinále

Pravidla a soupisky týmů

EU LCS Summer 2017 - semifinále

Fnatic

 

Misfits

EU LCS Summer 2017 - semifinále

1:3

EU LCS Summer 2017 - semifinále

Fnatic dominovali ve skupině A a díky prvnímu místu v tabulce postoupili rovnou do semifinále, kde narazili na Misfits, kteří prošli skrz Unicorns of Love ve čtvrtfinále. První hru začli lépe Misfits, když jejich midař PowerOfEvil dokázal přehrát midaře Fnatic Capse a získal mnoho killů. Po rychlém propushování, které se Fnatic snažili zastavit díky získání baron buffu, už pokračovali Misfits až k nexusu, který dokázali zničit. Druhá hra byla vyrovnanější, Misfits však získali výhodu díky riftheraldovi a opět se propushovali velice daleko. Po získání baron buffu se už Fnatic nedokázali ubránit a Misfits zvýšili náskok na 2:0. Třetí hru začali Misfits stejně a opět se rozhodli silně pushovat. Fnatic ale díky baron buffu získali výhodu a po zničení inhibitoru, vyhrání teamfightu a opětovného zabití barona už jim nic nebránilo v cestě za vítězstvím. Čtvrtá hra se Fnatic vůbec nepovedla. Killy získali pouze tři. Misfits se rozjeli a nešli zastavit. Zničili, co se dalo a vyhráli čtvrtou hru. A na koho narazí Misfits ve finále, o tom rozhodoval až nedělní duel.


G2

 

H2K

EU LCS Summer 2017 - semifinále

3:0

EU LCS Summer 2017 - semifinále

H2K se prali o první místo ve skupině B až do opravdu poslední vteřiny. Nakonec se jim to podařilo a postoupili rovnou do semifinále. G2 to měli těžší, museli totiž ještě přejít přes Splyce ve čtvrtfinále, což se jim ale podařilo. První hra semifinále mezi těmito dvěma celky byla vcelku vyrovnaná, H2K se díky dvoum rychlím drakům dostali lehce do vedení. G2 ale ve 20. minutě získali barona a začli pomalu vyhrávat. H2K se také podařil získat baron, ale G2 se nedali, přečkali než skončí buff a opět rozjeli rozsáhlé pushování. To se jim nakonec vyplatilo, vyhráli první hru. Druhá hra byla zezačátku pasivnější, potom se ale G2 rozjeli a už nešli zastavit. Zničili a zabili všechno, co jim přišlo do cesty. A nakonec to byl i nexus. Podobná byla i třetí hra, kdy H2K už byli lehce rozhození a G2 toho využili. Nedali H2K vůbec šanci a ve 28. minutě byl konec. G2 postoupili do finále, kde narazí na Misfits. H2K si zahrají o třetí místo s Fnatic.


EU LCS Summer 2017 - semifinále

Stream můžete sledovat na našem webu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama