FIFA 18 oficiálně oznámena
Gaming FIFA 18 (PC) Článek FIFA 18 oficiálně oznámena

FIFA 18 oficiálně oznámena

Lukáš Tuma

Lukáš Tuma

7. 6. 2017 22:33

EA oficiálně oznámila další díl fotbalového simulátoru FIFA. Kdo bude hlavní tváří hry?

Reklama

FIFA 18 oficiálně oznámena

A je to tady. Ačkoliv jsme se ještě do nedávna věnovali loňskému ročníku, pomalu ale jistě se blíží časy, kdy je ten pravý čas začít se věnovat dalšímu dílu. A to právě oznámenému novému dílu fotbalového simulátoru FIFA 18 od EA.

Hned na první pohled si všimnete dost překvapující novinky. Na obalu hry bude Cristiano Ronaldo, což by asi moc fotbalových fanoušků nehádalo. Ač tento portugalský fotbalista zažívá nejlepší časy své kariéry (se svým španělským týmem Real Madrid vyhrál nejprestižnější fotbalovou soutěž Ligu Mistrů a zároveň s ním jako první tým v historii soutěže titul obhájil), stále nepatřil mezi hlavní kandidáty na obal. Připomínáme, že minulý rok se na obal dostal Marco Reus, o čemž sami fanoušci hlasovali.

Speciální edice, doteď známá jako Delux edice nově ponese jméno hlavního hrdiny Fify. Pokud si Ronaldo edici zakoupíte, kromě hry, ke které získáte přístup o tři dny dříve, získáte také výhody do multiplayerové části - Ultimate Team v podobě několika zlatých balíčků.

Předplatitelé služeb EA Access (pro Xbox One) nebo Origin Access (pro PC) si hru budou moci vyzkoušet ještě před jejím vydáním. Konkrétně má být k dispozici od 21. září, hrát budeme moci po dobu 10 hodin.

FIFA 18 ve standartní edici vyjde 29. září pro PC, PlayStation 4, Xbox One a i starší konzole PlayStation 3 a Xbox 360. Podrobnějších novinek se dočkáme o víkendu skrz akci EA Play. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama