FIFA, NHL a Madden nemusí vycházet každý rok
Gaming FIFA 18 (PC) Článek FIFA, NHL a Madden nemusí vycházet každý rok

FIFA, NHL a Madden nemusí vycházet každý rok

Lukáš Tuma

Lukáš Tuma

10. 11. 2017 21:57

Vyhovuje vám, že si každý rok koupíte nový ročník nebo byste tento princip upřednostnili?

Reklama

FIFA, NHL a Madden nemusí vycházet každý rok

Hráči obvykle mají problém s tím, že neví, co si zahrát. To fotbaloví fanoušci a hráči v jednom neznají a pokud náhodou někteří ano, tak určitě ne každý rok na konci září, kdy vychází nová FIFA. Co přinesla nového, jaká bude hratelnost, bude od minulého ročníku evidentně dál nebo nikoliv? To jsou otázky, které si vždycky zodpovíme. Jak to tak ale vypadá, FIFA a s ní i série Madden a NHL, by nemusela vycházet každý rok.

V budoucnu by všechny tyto série mohli být postavené na principu, že by hra vyšla jednou bez ohledu na ročník a postupně by do ni byli uvolňovány aktualizace. Ty by přinášely nejen nové soupisky, dresy a další samozřejmosti, které se každoročně mění, ale především ty novinky, které už samozřejmé nejsou, jakožto příběh, inovace herních prvků a tak podobně.

Generální ředitel společnosti EA Andrew Wilson však na závěr debaty, ve které tyto informace uvolnil, uvedl, že ikdyž je to do budoucna změna, která opravdu nastane, zatím její realizace není možná.

Zajímá nás, zda by se vám tento koncept líbil, nebo byste to nechali jako nyní, že si každý rok, chcete-li, koupíte nový titul?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama