inside-games-posiluje-hearthstone-sekci
Esport Hearthstone: Heroes of Warcraft Článek Inside Games posiluje Hearthstone sekci

Inside Games posiluje Hearthstone sekci

Ondřej Krč

Ondřej Krč

28. 12. 2015 13:23

Tuzemský klub Inside Games posiluje řady své Hearthstone sekce.

Reklama

Tuzemský klub Inside Games posiluje řady své Hearthstone sekce poté, co jej před pár dny opustil Pavel „Scruffy“ Janik. Po jeho odchodu tým vyhlásil nábor, do kterého se přihlásila spousta hráčů. Nábor proběhl formou turnaje a probíhal formátem Swiss 4 kola bo5 Conquest, kdy byly jednotlivé zápasy sledovány členy sekce, kteří si udělali o každém hráči obrázek. Prvotní záměr byl vybrat pouze jednoho hráče, který v turnaji zvítězí. Každopádně ve výsledku přijali hráče dva, jelikož oba svou hrou nadchli a přesvědčili stávající členy sekce o tom, že si zaslouží stát se novou posilou týmu.

Prvním hráčem, který úspěšně prošel turnajem a přidal se do rodiny Inside Games je Martin „FrozenDew“ Mašek, který již v roce 2014 u tohoto týmu působil. Poté ale přešel pod organizaci ZeroSkills a nyní se ale vrací zpět do Inside Games. Druhou akvizicí je Jaroslav „JáraVyskočil“ Vyskočil, jenž se v jednu dobu objevoval v top 100 legendě. Působil ve stejné organizaci jako FrozenDew a teď přichází do Inside Games s velkými ambicemi.

 

Vyjádření kapitána týmu Filipa „Ixxii“ Ovečky:

„Po odchode Scruffyho a situácii, ktorá nastala sme otvorili verejný nábor. Takmer hneď sa nám ozvalo niekoľko záujemcov a tak to netrvalo dlho a spravili sme výberové kolo v podobe menšieho swiss turnaju so 4 kolami s formátom conquest a BO5. Počas toho sme s hráčmi a manažérom sledovali tieto zápasy a postupne si vytipovali hráčov, každým kolom to bolo jasnejšie a nakoniec z toho vzišli 2 super kandidáti a to FrozenDew, ktorý je už na našej scéne celkom zabehnutý a pred nejakým časom uz v iG pôsobil, a JáraVyskočil, ktorý je predovšetkým známy svojimi výkonmi na ladderu. Ich hra sa nám páčila asi najviac a jednoznačne ukázali ich kvality a tak som rád, že môžem privítať práve nich dvoch a dúfam, že nám naďalej ukážu motiváciu a aktivitu v nastávajúcich online aj offline turnajoch. Chcel by som poďakovať aj ostatným záujemcom, no vybrať sme mohli len obmedzený počet ľudí.“

Inside Games posiluje Hearthstone sekci

Aktuální Inside Games Hearthstone sekce:

Inside Games posiluje Hearthstone sekci

 Filip „Ixxii“ Ovečka

Inside Games posiluje Hearthstone sekci

 Jakub „Pardub“ Pardubský

Inside Games posiluje Hearthstone sekci

 Martin „FrozenDew“ Mašek

Inside Games posiluje Hearthstone sekci

 Jaroslav „JáraVyskočil“ Vyskočil

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama