Je mobilní verze hry PUBG plná botů?
Zajímavosti Článek Je mobilní verze hry PUBG plná botů?

Je mobilní verze hry PUBG plná botů?

David Košťál

David Košťál

26. 3. 2018 04:42

Ve skutečnosti možná nejsme tak dobří jak si myslíme.

Reklama

Hráči PUBG mobile jsou většinou po první hře nadšení. Hra běží velmi autenticky, je velmi napínavá a lze ji hrát i na gauči či v autě. A hráči dosahují skvělých výsledků - obvykle se umístí v top místech. Počkat! Všichni obsadí prvních několik příček? Tady něco nesedí.

Redaktoři webu The Verge, kteří sledovali vývoj mobilní hry zblízka, si myslí, že ve hře mohou být boti. Ti jsou navrhnutí tak, aby byli snadný cíl a tím zvětšili sebevědomí novým hráčům. The Verge hráli čínskou verzi hry, které byla vydána dříve než verze v jiných lokalitách (například UK) a o zkušenostech ze hry prohlásili toto:

Jeden z velkých rozdílů od jiných verzí je přítomnost botů. Ti byli patrně přidáni aby pomohli novým hráčům s učením hry. Jak se postupně dostáváte na nové a nové úrovně, snižuje se poměr botů k reálným hráčům. Je jednoduché poznat rozdíl - boti jsou docela hloupí a nebojují moc dobře. Může to být skličující pro všechny, kteří hráli hru poprvé a byli překvapeni svými úspěchy.  Nicméně je to chytrý způsob jak se ujistit, že hráči budou mít dobrý první dojem ze hry.

Je mobilní verze hry PUBG plná botů?

Společnost za vývojem hry PUBG toto nařčení nijak zatím nekomentovala., takže nic není potvrzeno. Nicméně pravdou je, že po dosažení úrovně deset se hra dramaticky změní.

Nebyla by pravda, že všichni hráči, které potkáte do desáté úrovně, jsou boti. Na Redditu vznikly tucty diskuzí ohledně tohoto tématu. Možná, že nepřítele, kterého jste včera zabili parádním headshotem, ovládal skutečný člověk. Možná to byl jen špatný hráč, který se hru teprve učí. Nicméně se zdá fér, aby vývojáři PUBG alespoň připravili člověka na fakt, že ne všichni nepřátelé jsou hráči. Nebo máme být rádi, že nám hra dává možnost "mít na čem cvičit"? Možná pár botů není špatné řešeni. Co si o tom myslíte vy?

Je mobilní verze hry PUBG plná botů?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama