Legendární pokémoni míří do Pokémon Go
Gaming Článek Legendární pokémoni míří do Pokémon Go

Legendární pokémoni míří do Pokémon Go

Adam Kočvara

Adam Kočvara

21. 7. 2017 13:05

Doufejme, že to hře vrátí alespoň část ztracené hráčské základny...

Reklama

Legendární pokémoni míří do Pokémon Go

Fenomén Pokemon Go vyšel již více než před rokem a až nyní se hráči dočkají legendárních pokémonů.  Avšak cesta, jak se do hry legendární pokémoni dostanou, nebude tak jednoduchá. Aby se vůbec první legendární pokémon ukázal, účastníci akce Pokemon Go Fest budou nejprve muset nachytat dostatek pokémonů. A pokud budou úspěšní, 22.8 se legendární pokémon objeví, konkrétně v Chicagu v Grant Parku. Pakliže bude legendární pokémon poražen, bude přidán do hry. Niantic zatím nezveřejnil o jakého legendárního pokémona se jedná, ale komunita se domívá, že se bude jednat o jednoho ze třech legendárních ptáků (Articuno, Zapdos a Moltres).

Jak získat legendárního pokémona a k čemu bude dobrý?

Niantic naštěstí nezapoměl na hráče z jiných oblastí, a pokud tedy bude legendární pokémon poražen, jeho vajíčka se začnou objevovat všude po světě. Budete-li mít takové štěstí a povede se vám najít vajíčko legendárního pokémona, máme pro vás špatnou zprávu. Legendárního pokémona nebudete moct dát do Gymu jako ochránce. Doufejme alespoň, že s legendárními pokémony budeme moct alespoň útočit na Gymy.

A co si o tomto kroku od Niantic myslíte vy? Hrajete ještě hru Pokemon Go? Pokud ne, přesvědčí vás tento update o vrácení se ke hře?  O svoje názory se s námi podělte v komentářích!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama