MSI představuje základní desky X470 pro nové AMD procesory
Partnerský obsah Článek MSI představuje základní desky X470 pro nové AMD procesory

MSI představuje základní desky X470 pro nové AMD procesory

Filip Němeček

Filip Němeček

18. 4. 2018 13:00

MSI představilo základní desky AMD X470 GAMING pro procesory AMD Ryzen druhé generace.

Reklama

MSI představilo základní desky AMD X470 GAMING pro procesory AMD Ryzen druhé generace. S modelem X470 GAMING M7 AC se představí designový kousek X470 GAMING PRO CARBON AC s dvěma mainstreamovými herními deskami X470 GAMING PLUS a X470 GAMING PRO. Každý hráč si vybere.

MSI představuje základní desky X470 pro nové AMD procesory

CHLADNĚJŠÍ NEŽ PŘEDTÍM

Abychom dokázali zajistit ještě vyšší výkon při nové generaci procesorů AMD Ryzen, rozhodli jsme se navýšit množství fází pro napájení, kterých může být nově až 15.

STORE MI

Všechny naše herní desky s čipsetem X470 přicházejí s podporou Store MI. Store MI je zcela nová technologie SSD od AMD s cílem zlepšit výkon všech disků. Aplikace vytvoří virtuální SSD a urychluje systém tím, že monitoruje a optimalizuje nejpoužívanější data.

A-XMP: Přetaktování paměti v sekundě

Technologie A-XMP umožňuje na AMD deskách provoz Intel XMP profilů. Ty umožňují dosahovat maximální možný výkon jen jediným kliknutím. A-XMP odemyká rychlosti DDR4 pamětí nad běžné specifikace. 

BEZKONKURENČNÍ DOMINANCE: X470 GAMING M7 AC

Abychom dokázali uspokojit většinu hráčů, kteří "baží" po maximálním výkonu, představujeme novou vlajkovou loď X470 GAMING M7 AC. Deska je určena pro hráče, case moddery a také pokročilé uživatele PC.

MSI představuje základní desky X470 pro nové AMD procesory

M.2 Shield FROZR

M.2 Shield FROZR představuje způsob, který eliminuje zpomalování rychlých SSD disků. X470 přichází s další, opět vylepšenou generací chladičů. Už žádné throtlení disků!

Dual CPU Power Supply

Něco pro overclockery. Dvojice 8-pinů umožňuje dodávat pořádnou dávku proudu při taktování vašich vícejádrových monster.

Výjmečný design: X470 GAMING PRO CARBON AC

Hrajte se stylem. X470 GAMING PRO CARBON AC přebírá všechny ověřené prvky z řady CARBON - jak herní tak technologické.

MSI představuje základní desky X470 pro nové AMD procesory

Mystic Light a Mystic Light Extension

Miliony a miliony barev či 17 předvolených LED efektů, to vše nabízí Mystic Light a Mystic Light rozšíření. Mystic Light podporuje nejznámější světové značky a jejich produkty, kde nechybí klávesnice, myši či headsety.

AMD Turbo USB 3.1 Gen2

AMD Turbo USB 3.1 Gen2 umožňuje deskám MSI postaveným na platformě AMD výrazně vyšší rychlosti USB, což ještě znásobuje exkluzivní technologie X-boost.

Audio Boost 4 s Nahimic 3 a Voice Boost

Díky Audio Boost 4 a Nahimicu 3 poskytují desky od MSI nadstandardně kvalitní zvuk. Samozřejmostí je použití kvalitních audio komponent či využití výrobku izolovaného PCB. Šum je minimalizován také díky pozlaceným audio konektorům.

HERNÍ VÝBAVA

Core Boost

Core Boost je nová technologie implementována do MSI desek, která zlepšuje podporu vícejádrových procesorů. Podstatou Core Boost je nejen posílení napájení procesoru ale také optimalizovaný design napájení.

DDR4 BOOST

Díky plně izolovanému paměťovému obvodu, DDR4 boost maximalizuje propustnost a vylepšuje stabilitu. Výsledkem DDR4 Boost jsou několik rekordů v přetaktování pamětí na deskách MSI.

MSI představuje základní desky X470 pro nové AMD procesory

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama