MSI Roadshow 2017 zavítá do Plzně, Brna a Ostravy kde představí herní novinky
Gaming Článek MSI Roadshow 2017 zavítá do Plzně, Brna a Ostravy kde představí herní novinky

MSI Roadshow 2017 zavítá do Plzně, Brna a Ostravy kde představí herní novinky

Josef Cón

Josef Cón

17. 11. 2017 02:04

Doraž na MSI Roadshow 2017 do Plzně, Brna a Ostravy a vyhraj grafickou kartu!

Reklama

MSI Roadshow 2017 zavítá do Plzně, Brna a Ostravy kde představí herní novinky

Společnost MSI opět vyráží představit své nejnovější herní notebooky, počítače a technologie na oblíbenou MSI Gaming Roadshow 2017 resp. její druhé letošní pokračování. To proběhne na vysokých školách v Plzni, Brně a Ostravě. Přijď na přednášku, na které se dozvíš zajímavosti a výhody jednotlivých technologií a vychytávek MSI.

K vidění budou stolní počítače MSI Trident 3 a herní monstrum Infinite X s nejnovějším procesorem Intel Core i7 8700K, herní komponenty včetně nových základních desek pro platformy Intel Cofee Lake a AMD Ryzen. Chybět pochopitelně nebudou grafické karty GTX 1080 Ti GAMING X 11G nebo GTX 1070Ti GAMING X 8GB a další. Prověřit je můžeš v custom sestavách s Intel Core i7 7700K nebo AMD Ryzen 7 1700. Na Roadshow si můžeš osahat i herní přislušenství MSI GAMING Gear – chladič procesoru, mechanické i membránové klávesnice, myši, sluchátka a nově i zakřivené herní monitory.

Vstupné je ZDARMA. Přijď na přednášku a vyhraj! Hlavní cenou je grafická karta MSI GeForce GTX 1060 GAMING X 3G! Podrobný harmonogram jednotlivých akcí najdeš po kliknutí na konkrétní školu nebo na www.MSIroadshow.cz:

*Kliknutí na odkaz vás přesměruje na Facebook událost, kde doporučujeme potvrdit účast.

Přednášky i výstavka produktů jsou zdarma a jsou otevřeny široké veřejnosti. Zveme všechny hráče a IT fanoušky na populární MSI Gaming Roadshow 2017 - www.MSIroadshow.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama