MSI série PUBG turnajů o grafické karty a postup do finále v RE-PLAY studiu na MSI Fans Gathering
Gaming PUBG Článek MSI série PUBG turnajů o grafické karty a postup do finále v RE-PLAY studiu na MSI Fans Gathering

MSI série PUBG turnajů o grafické karty a postup do finále v RE-PLAY studiu na MSI Fans Gathering

Viktor Vlček

Viktor Vlček

14. 3. 2018 12:06

Nadupaný turnaj v PUBG, o nadupané ceny od společnosti MSI. Co víc si přát?

Reklama

Další herní týden je tu a my přinášíme novinku pro všechny milovníky hry PlayerUnknown’s Battlegrounds. Připravili jsme si pro vás ve spolupráci se značkou MSI další turnaj, tentokrát se jedná o třítýdenní sérii z Grunex PlayerUnknown’s Battlegrounds MSI Cupů.

Těšit se můžete na formát Duo v první osobě (Duo FPP) samozřejmě opět s naším ambasadorem Nikolaiem “Mazarini” Lazarevem. Tato MSI PUBG Duo série je zase něčím speciální, protože kromě nadupadné ceny v podobě grafických karet a dalších produktů se připravte na napínavé offline finále, které se bude odehrávat v RE-PLAY studiu v Praze. A vám přinášíme jedinečnou možnost si zahrát o postup na offline Finále pod názvem MSI Fans Gathering, které bude protkané známými osobnostmi twitch scény, menším občerstvením a zajímavou přednáškou o pc hardwaru z produkce MSI.

Pro tuto speciální příležitost jsme vybrali formát Duo FPP, kde můžete ukázat svého týmového ducha na bitevním poli - na mapě Erangel. Neváhejte a využijte tuto jedinečnou příležitost kompetitivních soubojů, exkluzivně pouze na Grunexu. Registrace do tohoto turnaje bude omezená na 128 týmů pro obě kvalifikace (celkově tedy 256 týmů, 512 hráčů).

Online kvalifikace začíná tuto sobotu 17. 3. 2018, který navazuje na sérii pravidelných sobotních turnajů. Daší online kvalifikaci si zahrajeme v sobotu 24. 3. 2018. Ze dvou online kvalifikačních kol postupuje celkem 42 týmů do finále a z něho si pak tři nejlepší týmy z každého obou kvalifikačních kol vybojují možnost zahrát si právě v RE-PLAY studiu a účastnit se speciálního MSI Fans Gatheringu, který proběhne poslední březnovou sobotu 31. 3. 2018.

Celkově se za jeden turnaj odehraje devět kvalifikačních zápasů (v každém balíku se budou hrát tři zápasy), ze kterých postoupí ti nejlepší do finále. To se odehraje formátem Bo4.

V prvních dvou balících bude počet týmů omezen na 43 a v posledním balíku na 42. Ze všech balíků postoupí nejlepších sedm týmů. Všichni postupující budou automaticky převedení do finálového turnaje, kde se budou hrát celkově čtyři zápasy (Bo4). Z každé kvalifikace postupuje na offline Finále tým, který se v balíku umístil na prvním místě.

MSI série PUBG turnajů o grafické karty a postup do finále v RE-PLAY studiu na MSI Fans Gathering

 

Sleduj MSI PUBG sérii turnajů online na Twitchi

Všechny zápasy v podobě kvalifikačních kol a finále uvidíte v podání streamera a hráče Nikolaie "Mazarini" Lazareva na jeho Twitch kanále, kde bude celý průběh turnaje komentovat. 

 

Zaregistruj se do turnaje a vyhraj nadupané produkty MSI a dostaň se tak na MSI Fans Gathering v RE-PLAY studiu!

Již ve čtvrtek 15. 3. 2018 od 20:00 se otevírá registrace do prvního turnaje, tak se neváhej přihlásit, protože celkový počet registrací je omezen. 

K registraci je potřeba si založit Grunex účet na našem webu (je to zdarma a zabere to pár sekund), přidat jméno ze hry do svého Grunex profilu a poté se zaregistovat do turnaje zde:

 

 

Pravidla pro tyto turnaje naleznete v popisku turnaje zde: MSI | PUBG Duo Cup Pravidla

 

MSI Fans Gathering v RE-PLAY studiu

Poslední březnovou sobotu 31. 3. 2018 od 12:00 se odehraje Finále MSI PUBG Duo Cupu, kde si 6 nejlepších týmů bude moc zahrát ve herním RE-PLAY studiu. Zároveň se bude konat přednáška o novinkách z továren MSI, konkrétně se bude mluvit o grafických kartách, deskách a pc příslušenství. Dále pak mimo samotné finále turnaje budou mít fanoušci možnost si zahrát Online Showmatch v PUBG po boku streamerů Peacemakera, Rika a Martyho, kteří jsou známí především v tankové herní komunitě. O to bude zajímavější, jak si bojovníci z těžkých strojů poradí proti milovníkům kompetitivního PUBG.

 

A jaké ceny si odnesou ti nejlepší?

1. místo 2. místo 3. místo
2x MSI GeForce GTX 1070 Gaming X 8G < 2x MSI Vigor GK40 < > 2x MSI Force GC30 <

 

Zajímají tě novinky, zajímavosti z PUBG? Dej lajk na facebook.com/PUBG.Komunita Nebo snad hledáš hráče a chceš se pravidelně chlubit svými killy? Připoj se k FB Skupině facebook.com/groups/PUBG.Komunita

 

Step Into A New World With MSI Z370 Motherboards

Každou sobotu PUBG turnaj na našem webu!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama