Nový Rival od SteelSeries dostal dva senzory
Technologie Článek Nový Rival od SteelSeries dostal dva senzory

Nový Rival od SteelSeries dostal dva senzory

Filip Němeček

Filip Němeček

15. 1. 2018 14:56

Propracovaný TrueMove3 doplňuje senzor výšky.

Reklama

Nový Rival od SteelSeries dostal dva senzory

SteelSeries oznámilo myš Rival 600 se kterou opět míří vysoko. Nabízí hlavně nový systém duálních senzorů pojmenovaný TrueMove3+. Skládá se ze senzoru TrueMove3, který nabízí 1:1 snímání, 12 000 DPI a už ho nějaký čas známe a druhé senzoru PixArt, který sleduje pohyb myši nad podložkou.

Při nadzvednutí myši se vám tak nezačne klepat senzor, ale myš prostě snímá dál. Budete si moci nastavit vzdálenost od podložky, kdy má senzor ještě snímat a kdy se má vypnout. Zatím se jedná o jediný systém svého druhu.

Rival 600 je ergonomicky uzpůsoben pro pravou ruku a to pro „claw“ a „palm“ druhy uchopení. Vrátilo se nastavení váhy, myš pojme až osm 4gramových závaží, které se vkládají po obou stranách, takže si můžete upravit i rozložení váhy. Základní váha myši činí 96 gramů, se všemi závažími se dostanete na 128 gramů.

Dvě hlavní tlačítka dostala mechanické spínače a vydrží 60 milionů kliknutí. Nastavení se ukládá do myši, na levé straně najdeme trojici postranních tlačítek a samozřejmě nesmí chybět nastavitelné RGB podsvícení.

{control gallery}

SteelSeries Rival 600 je zatím dostupný skrze web výrobce s cenou 90€, což je v přepočtu asi 2300 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama