OMEN League of Legends Finals - mezinárodní turnaj s českou účastí
Esport League of Legends Článek OMEN League of Legends Finals - mezinárodní turnaj s českou účastí

OMEN League of Legends Finals - mezinárodní turnaj s českou účastí

Vojtěch Hájek

Vojtěch Hájek

30. 10. 2017 07:13

Fanděte českým a slovenským hráčům na mezinárodním turnaji!

Reklama

OMEN League of Legends Finals - mezinárodní turnaj s českou účastí

Také vás mrzí, že na Worlds nebudeme mít české nebo slovenské hráče? Chtěli byste fandit "našim"? Můžete! V rámci veletrhu FOR Games proběhne 21.10. v Praze turnaj OMEN League of Legends Finals, kde se utkají týmy z nejrůznějších koutů světa o luxusní notebooky z dílny OMEN by HP.

Kdo bude hrát?

Afrika? Asie? Ano, i tyto kontinenty budou mít na turnaji zastoupení. Kromě domácí české reprezentace přijedou také týmy ze Saudské Arábie, Jihoafrické republiky, Ruska, Turecka a Polska. A kdo bude tvořit reprezentaci česka? Bude to tým eSuby, který si místo na světovém finále zajistil výhrou v lokální OMEN kvalifikaci, která vyvrcholila 15. 7. 2017 na TryHard komunitním LoL srazu. Celý tento event si můžete připomenout video reportáží zde:


Jaké jsou pro hráče připraveny podmínky?

Doslova královské! Všechny týmy, včetně české reprezentace, budou ubytovány v luxusním pražském čtyřhvězdičkovém hotelu a na výstaviště i z výstaviště pro hráče bude zajištěn odvoz. Přímo na místě turnaje se hráči utkají na herních noteboocích OMEN od HP s procesory Intel Core i7 a kompletním setem nových periferií OMEN od HP.


O co se hraje?

Turnaj sponzoruje nám již známý OMEN od HP a právě o produkty z dílny této značky se na turnaji hraje. Celkový vítěz si odnese herní notebooky OMEN do HP s procesory Intel Core i7 a pro další týmy jsou připravené další ceny v celkové hodnotě přes čtvrt milionu korun.

Ani tým, který podlehne až ve finále, ale neodejde s prázdnou. Pro hráče celku, který skončí na druhém místě, bude připravo pět setů herních periferií OMEN od HP.


Kdy a kde se hraje?

Celý turnaj se odehraje v sobotu 21.10. v Praze v rámci veletrhu FOR Games. První zápasy začnou již dopoledne. Pokud se nemůžete dostavit, můžete fandit našim alespoň na streamu. A dokonce si můžete vybrat mezi českým a anglickým komentářem.

Tak si připravte hlasivky a doražte, rádi vás na místě uvidíme. ČEŠI DO TOHO!


Herní značka OMEN od HP

Celý projekt probíhá za podpory herní značky OMEN od HP. Podívej se na produkty z jejich dílny. Na některých z nich se bude na turnaji hrát.

OMEN League of Legends Finals - mezinárodní turnaj s českou účastí

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama