Playerunknown's Battlegrounds - maximální přizpůsobení postav
Gaming PUBG Článek Playerunknown's Battlegrounds - maximální přizpůsobení postav

Playerunknown's Battlegrounds - maximální přizpůsobení postav

Jakub Osička

Jakub Osička

15. 8. 2017 08:04

Do hry bude implementován systém Antico Mutable, který zaručí takřka neomezené možnosti customizace.

Reklama

Playerunknown's Battlegrounds - maximální přizpůsobení postav

Opět se hlásíme s novinkami ohledně battle royale trháku Playerunknown's Battlegrounds. Tentokrát se zaměříme na oblast, o které vývojáři z Bluehole tvrdí, že přijde na řadu teprve po optimalizaci. Ano - řeč je o možnostech přizpůsobení vzhledu postav, kosmetických předmětech a dalších vizuálních doplňcích.

Podle vlastních představ

O těchto záležitostech se totiž bavil producent Chang Han Kim v interview pro PVP Live. Prozradil, že se do hry vývojáři chystají implementovat systém Mutable od expertů Antico. Ten slouží právě k maximálním možnostem úprav herních charakterů a měl by nahradit aktuální holé řešení od samotného Bluehole. Díky této novince bychom měli podle jeho slov být schopni postavu přizpůsobit dle svých preferencí do naprostých detailů.

Vás určitě nejvíce zajímá, co se chystá konkrétně a i na to známe odpověď. Asi nemá smysl rozebírat samozřejmé věci jako rozšíření škály výrazů tváře, perfektních účesů a odstínů kůže.

Je libo kérku?

Mluví se o zajímavějších možnostech. Objevit by se měla například tetování, která bude možno umístit téměř kamkoliv. Na podobném mechanismu by měly fungovat i loga oblečení. Samozřejmě by mělo jít nejprve o předdefinované obrázky, ale zvažuje se i možnost tvorby zcela vlastního designu.

Bunda sem, batoh tam

No a na závěr oblečení a skiny. Nedávno byl odhalen v datových souborech hry balíček různých kosmetických předmětů, mezi kterými byly například bundy, čepice nebo speciální doplňky. Záměrně jsem jim nevěnoval tolik pozornosti, neboť nebylo jisté, zda nejde pouze o nepoužité předměty. Podle všeho se ale do hry opravdu chystá sortiment hodný malého butiku. Vzhledem k charakteru hry by nemělo jít o příliš výrazné předměty, ale určitě se dočkáme i extravagantnějších kousků.

Konkrétní datum uvedení stanoveno nebylo. Na podobné věci je asi ještě opravdu čas a věřím, že vývojáři dostojí svým slibům a nejprve budou většinu energie soustředit na optimalizaci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama