Playerunknown's Battlegrounds prodalo 20 milionů kopií
Gaming PUBG Článek Playerunknown's Battlegrounds prodalo 20 milionů kopií

Playerunknown's Battlegrounds prodalo 20 milionů kopií

Vojtěch Sahula

Vojtěch Sahula

9. 11. 2017 13:17

Playerunknown's Battlegrounds je k nezastavení

Reklama

Ještě nedávno jsme zde psali článek, kde PUBG překonalo hranici 10 milionů prodaných kopií a věřte tomu nebo ne, uběhly dva měsíce a vývojáři PUBG oznámili 20 milionů prodaných kopií. Je to opravdu pozoruhodný milník, který se podařilo PUBG překonat v tak krátkém čase i přes potíže ve kterých se teď nachází.

Cheateři

Jeden z nynějších velkých problémů je boj s cheatery, jelikož jich ve hře rapidně přibývá. Minulý týden se vývojáři omlouvali za problémy způsobené cheatery, ale hlavně slíbili nápravu. Taktéž konstatovali, že problém s nimi je běh na dlouhou trať a rozhodně se to nedá vyřešit přes noc, zároveň by ale chtěli do konce tohoto týdne vydat nějaké předběžné opatření v boji proti cheatrům.

Popularita stále roste!

I přes enormní problém s cheatery je jasné, že se popularita PUBG nezhoršuje. Steamové recenze jsou smíšené a je jich zde tolik, že se tento stav pravděpodobně už nikdy nezmění. Ale dosáhnutí dalších 10 milionů prodaných kopií za méně než dva měsíce, je úžasná ukázka, jak moc je tato hra populární. Důležité je i zmínit, že počet hráčů se nezmenšuje. Dnes dosáhl hranice 2,5 milionů hráčů online, což je přes trojnásobek toho, čeho dnes dosáhl dlouholetý král Steamu Dota 2, která skončila na hranici 830 000 hráčů online. 

Playerunknown's Battlegrounds prodalo 20 milionů kopií

Koncem tohoto roku by měla hra vyjít z předběžného přístupu, tak jsme zvědaví, na kolik prodaných kopií se hra dostane poté. Hlavně ale doufejme, že se do té doby povede odstranit všechny problémy, které teď PUBG provází.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama