Podaří se týmu eSuba nasednou do vlaku směr Katowice?
Gaming WoT Článek Podaří se týmu eSuba nasednou do vlaku směr Katowice?

Podaří se týmu eSuba nasednou do vlaku směr Katowice?

Thundarr

Thundarr

27. 10. 2017 16:32

Již tuto neděli se odehraje play off WG Ligy. Československému týmu eSuby se doposud moc dobře nedařilo

Reklama

Již tuto neděli se odehraje play off WG Ligy. Československému týmu eSuba se doposud moc dobře nedařilo, nyní je ale čeká obrovský krok. Pokusí se probojovat do finále WGL v Katowicích. V cestě jim bude stát ambiciózní tým DiNG, a lepší z dvojice Utopia-GoHard. 

Podaří se týmu eSuba nasednou do vlaku směr Katowice?

Rozšířená sezóna se blíží do závěrečné fáze, tou je samozřejmě finále. Úžasný start do sezóny umožnil Oops - The Tough Giraffes aby se kvalifikovali přímo do finálového turnaje. I tak jejich skvělé výkony, ale nestačily na veterány z Kazna Kru. Nejdéle zůstávající tým v lize, po neklidném začátku, opět ukázal, že je to síla, s níž je třeba počítat, a dosáhl ohromující 9 výher. Je čas rozhodnout, které týmy budou vyzvat vítěze online fáze: čtyři týmy, zařazené do třetího a šestého místa v on-line fázi, se budou bojovat v jedné eliminační hranici a připojí se k finálové sestavě!

Podaří se týmu eSuba nasednou do vlaku směr Katowice?

Celá show začně 29.října v 17:00. Přenosy můžete sledovat na: wgl.gg/watch

Povedlo se nám vyzpovídat člena týmu eSuba. Zajímaly nás otázky ne jen o WGL, pojďme tedy na rozhovor s luk1nem.

Tento víkend vás čeká play off WGL ligy, připravovali jste se na něj nějak speciálně?
Ano, měli jsme týden na to, abychom se 100% připravili na nedělní zápas proti Ding. Měli jsme několik tréninků se silnými soupeři, které nás z mého pohledu dobře připravily a budu mluvit za celý tým, když řeknu, že se na zápas moc těšíme
Kdo si myslíte, že je největším favoritem tohoto víkendu?  DiNG, eSuba, Utopia, nebo GoHard?
Papírově je určitě největší favorit právě náš soupeř Ding, ale je to jeden zápas Bo13, kde se může stát cokoliv a my se o místo na Offlinu v Katowicích určitě popereme ze všech sil
Máte nějaký vzor v eSportu? Myšleno kohokoli, nejen WoT.
Určitě mám vzor v týmech jako je Tornado energy nebo Rush(bývalé NaVi), které to dotáhli ve WoT scéně nejdál a určitě jim patří velké díky za reklamu, kterou WoTku dělají.
Oblíbený tank v eSportu a proč? (celkový eSport, nejen WGL)
V tuto chvíli určitě Wz 111-5a. Má super rychlost, vysoké DPM a skvělou penetraci na heatu, je ideální skoro ve všech situacích na většině map, proto někdy taky říkáme, že hrajeme v metě Wztek.
Oblíbený tank na publicu a proč?
Bylo by to zase WZ 111-5a, ale kdych měl vybrat druhý, tak to bude M48 Patton, který sice nepatří mezi nejrychlejší stroje, ale dělo je naprosto nekompromistí a má všechno co je potřeba.
Myslíte si, že některý tank ve hře chybí? Máte nějaký, který byste tam rádi viděli?
Asi ne nějaký konkrétní,ale určitě se těším na Polskou větev a novou větev Francouzských těžkých tanků, která má zanedlouho do hry přijít.
Zahráli jste si již nový event na Halloween? Líbí se vám?
Ano, zahrál jsem si pár bitev, je to zase trošku oživení hry. Podle mě by tyhle malé eventy měly ve hře být častěji, hráči po nich často volají, ale Wg nám udělá jen jeden za rok.
Jaké máte cíle v eSportu?
Mým snem je zahrát si na nějakém offlinu. Moc bych si to přál i za kluky, abychom na to tentokrát dosáhli. Momentálně od toho nejsme daleko, takže snad to vyjde už tento rok.
Hrajete i jiné hry krom WoT?
Momentálně hlavně Pubg, ale rád si oddechnu i u her jako je Cities skylines nebo GTA V a moc se těším na nového Wolfensteina.
Hrajete i public, nebo se věnujete jen eSportu? Pokud ne, zajímá mne důvod. 
Já si Public určitě zahraju občas ho i streamuju, huntím znaky na tancích a staty. Po večerech, když je čas, se také věnuji hodně klanovým aktivitám jako jsou Cw(Clan Wars) nebo SH(stronghold battles).
Díky za rozhovor.

Podaří se týmu eSuba nasednou do vlaku směr Katowice?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama