Project Linda z Razer Phone vytvoří notebook
Technologie Článek Project Linda z Razer Phone vytvoří notebook

Project Linda z Razer Phone vytvoří notebook

Filip Němeček

Filip Němeček

10. 1. 2018 15:57

Nový koncept rozšiřuje možnosti první mobilu od Razeru.

Reklama

Project Linda z Razer Phone vytvoří notebook

Také na letošní ročník CES přivezl Razer produkt, který je spíše konceptem. Jmenuje se Project Linda a jeho úkolem je proměnit nedávno odhalený Razer Phone v notebook. Získáte tak větší displej, plnohodnotnou klávesnici a další baterii. Protože jde o koncept, tak zatím není jasné, jestli se Project Linda dostane do prodeje. Razer pravděpodobně zkouší zájem hráčů o tento koncept.

Designově má novinka blízko k notebookům Blade. Razer Phone se umisťuje do místa, kde u běžných notebooků najdeme touchpad a jako jeden také slouží. Razer využije druhý displej mobilu třeba k zobrazení speciálních tlačítek pro podporované hry, menu či třeba herní mapu.

Displej velikosti 13,3“ nabídne Quad HD rozlišení a také obnovovací frekvenci 120 Hz – stejnou jakou disponuje Razer Phone. Jako bonus výrobce přihodil 200 GB vnitřní paměti pro aplikace, média a další data.

Kombo v notebookovém módu zastoupí skutečný notebook podobně jako Chromebook. Získáte přístup k tradiční ploše, Android aplikacím optimalizovaným pro běh v okně a další vychytávky. Samozřejmě jste nadále limitováni operačním systémem. Na prohlížení internetu, psaní a další jednoduché úkony by Project Linda mohl sloužit velmi dobře. Pokud se tedy dostane z koncepční fáze někam dál. 

{control gallery}

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama