První PC moddingová soutěž ve stylu PUBG
Zajímavosti PUBG Článek První PC moddingová soutěž ve stylu PUBG

První PC moddingová soutěž ve stylu PUBG

Jakub Osička

Jakub Osička

4. 11. 2017 13:16

Speciální soutěž nejlepších PC modderů z pěti různých států v duchu PUBG odstartovala v Austrálii.

Reklama

První PC moddingová soutěž ve stylu PUBG

Máte rádi Playerunknown's Battlegrounds? Fascinují vás velkolepá díla, do kterých jsou kreativní moddeři schopni uložit vnitřnosti počítačů? Pokud jste alespoň na jednu z těchto otázek přikývli, zbystřete pozornost. Web BATTLE MODS totiž představuje ve spolupráci se značkami Cooler Master, NVIDIA, MSI, ZOTAC, Apacer, Dremel a CableMod velkolepou asijskou tour, na které pět týmů z různých zemí poměří své schopnosti v PC moddingu.

Winner winner modding dinner

Pod pojmem PC modding si můžeme představit propracované úpravy designu především počítačových skříní, při kterých dokáží profesionální moddeři tvořit opravdu přímo umělecké výtvory. BATTLE MODS se rozhodli na vydat na vůbec první moddingovou tour, která je zaměřena na design ve stylu populárního battle-royale Playerunknown's Battlegrounds. Do soutěže se zapojily dvoučlenné týmy těch nejlepších modderů z dané země. Své reprezentanty zde mají Austrálie, Thajsko, Vietnam, Filipíny a Indie. Každý z nich má na kompletní vyhotovení díla 4 dny.

První PC moddingová soutěž ve stylu PUBG

Soutěž odstartovala už 20. října v Austrálii na veletrhu PAX. Pokud vás zajímá, jak se místní dvojka nejlepších postarala o stvoření tohoto skvostu, můžete se mrknout na záznam streamů, který najdete na facebookové stránce Cooler Master.

Thajský tým navázal v termínu 2.-5. listopadu při události Commart, následovat bude Indie 9.-5. prosince na Gamers Connect a Vietnam 7. ledna v příštím roce na Intel Extreme PC Masters. Termín pro filipínský tým zatím ještě nebyl stanoven.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama