PUBG - kvalifikace Auzom Season 2 přivítá české týmy
Esport PUBG Článek PUBG - kvalifikace Auzom Season 2 přivítá české týmy

PUBG - kvalifikace Auzom Season 2 přivítá české týmy

Jakub Osička

Jakub Osička

7. 1. 2018 13:19

Už za chvíli začíná kvalifikace do prestižní APL, ve které se ukáže i několik českých týmů. Budete fandit?

Reklama

Auzom Premiere Leage Season 2 je druhým pokračováním prestižní ligy v Playerunknown's Battlegrounds. Pokud vás zajímá potenciál PUBG pro e-sportové soutěže, rozhodně byste si tuto událost neměli nechat ujít. Liga je rozdělena na evropský a severoamerický region. V evropské části bylo do druhé sezóny pozváno 11 týmů na základě výsledků při předchozí účasti. Dalších 17 potrom dostalo přímé pozvání od organizátorů. Mezi nimi najdeme např. i tým Dignitas, ve kterém působí český reprezentant Martin 'SpajKK' Beneš.

Kvalifikace

Posledních dvanáct míst je k dispozici pro 12 týmů, které se budou muset probít přes kvalifikaci, která začíná již dnes. Týmy jsou rozděleny do 4 skupin A, B, C, D po dvaceti a z každé z nich postoupí do APL tři nejlepší týmy. V každé skupině se ovšem vyhodnotí body z celkově šesti zápasů.

Zajímavostí je, že ve skupině C najdete tři známější české týmy. Nechybí legendární Kings of Sosnovka se sestavou Mazarini, TheCobra, arSHO a Pablitos. Dále je tu tým HOŘČICE ve složení Arican, compactaj, SaiNs-, D3MONi4C a park89.  Posledním jsou Sensei Esports, které tvoří Goes, thezuppa, 11speedy11, TheLe0nardo, Skupska a BL4_cky-K0dnamn. Ve skupině A potom najede další česká uskupení - TEAM 9! se sestavou DZjEEEE, L3SK, Dal1k, LOLAN a Susenka a tým RIP TPP s hráči KomiaX, reveleR, Tokyto, DumboCZ, sT4mZ a kominik.

Zápasy začínají už dnes, 7.1.2018 ve 12:00 našeho času. Pokud budete ligu chtít sledovat, můžete mrknout třeba na SpajKKův kanál, neboť si zajistil oprávnění pro specatate mód. K dispozici je také oficální stream Auzom - oba Twitch.tv.

Stream

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama