PUBG - nové loot boxy aneb datamining opět v akci
Gaming PUBG Článek PUBG - nové loot boxy aneb datamining opět v akci

PUBG - nové loot boxy aneb datamining opět v akci

Jakub Osička

Jakub Osička

12. 12. 2017 14:33

V herních souborech byly objeveny tři nové krabice, kterých bychom se mohli dočkat s příchodem verze 1.0.

Reklama

PUBG - nové loot boxy aneb datamining opět v akci

Opět se hlásíme s objevem data-minerů, kteří rozebrali herní soubory našeho oblíbeného Playerunknown's Battlegrounds. Tentokrát objevili skutečně zajímavý nález. Byly totiž vydolovány tři nové herní krabice a také jim příslušné klíče.

Tři krabice, dva klíče

První z nich je prozatím prezentována jako Desperado Crate a jednoznačně ji poznáte podle tmavě modrého designu s logem uprostřed. Další dvě jsou čistě bílé, opět s výraznými a rozdílnými logy na horní straně. Jedna z nich nese název Biker Crate a druhá Bikers Crate. Těžko říct, proč tyto krabice dostaly velmi podobné pojmenování a zda vůbec budou do hry přidány obě. Zatím bohužel můžeme jen spekulovat.

Už teď se ale můžete podívat také na předběžně odhadovaný obsah těchto krabic na základě vypreparovaných dat. Vše zatím nasvědčuje tomu, že krabice Desperado by mohla obsahovat prémiovější kusy kosmetických předmětů. Na Biker Crate můžete nahlédnout také, ale Bikers Crate zatím k dispozici není.

PUBG - nové loot boxy aneb datamining opět v akci

Kromě krabic se v datech našly i dva typy herních klíčů - Desperado key a Master key. Na základě těchto informací můžeme soudit, že se pravděpodobně potvrdí naše domněnka o primárním nasazení placeného systému loot boxů (resp. tedy nutnosti platit za klíče, které slouží k jejich otevírání). Otázkou pak zůstává, zda například zůstane alespoň jedna z beden k otevření bez nutnosti nákupu klíče. Odpověď bychom měli dostat 20. prosince, kdy bude verze 1.0 pro PC nasazena do ostrého provozu.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama