RNG - magie ve World of Tanks
Gaming WoT Článek RNG - magie ve World of Tanks

RNG - magie ve World of Tanks

Thundarr

Thundarr

24. 10. 2017 12:31

Spousta hráčů World of Tanks si ani neuvědomuje, co všechno má vliv na jejich výkon v tankových bitvách.

Reklama

Spousta hráčů World of Tanks si ani neuvědomuje, co všechno má vliv na jejich výkon v tankových bitvách. Neví, že krom vlastností tanků, munice, děla, pancíře má značný vliv na výsledky také štěstí. Štěstí ve World of Tanks a v dalších hrách říkáme RNG (random number generator).

Ač chceme nebo ne, RNG má ve WoTku poměrně velkou hodnotu. Mělo by mít vliv na asi 25% vašeho výkonu. Myslíte si, že to je moc? Ano, to opravdu je. Některé momenty v bitvách jsou těmito procenty ovlivněny více, jiné méně. Vždy záleží na tom, jak vám ten skřítek v krabičce hodí kostkami.

RNG má na hru jak pozitivní, tak negativní vliv. Díky RNG není tak oblíbeny eSport, jak by ve skutečnosti mohl být. (Osobně si myslím, že to je i zpracováním.) Nicméně kvalitní hráči se do eSportu mnohdy nehrnou, jelikož ho RNG dokáže neuvěřitelně ovlivnit. Díky rozptylu děla není pravidlem, že vám střela letí přesně tam kam míříte. Kvůli RNG není jisté, že s penetrací 200 prostřelíte pancíř 180 mm. Jelikož penetrace je ve skutečnosti 200 plus minus 25%. Kvůli RNG asi 25 % není jisté, že zničíte tank, kterému zbývá 200 životů a vy máte na děle alfa poškození 220.

Na druhou stranu, kdyby ze hry zmizelo RNG, zmizela by i spousta zábavných a překvapivých momentů. To hru děla překvapivou i zábavnou. Po snížení, nebo zrušení RNG, bychom se na podobná videa koukat nemohli.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama