Situace, které prožíváme ve hře PlayerUnknown's Battlegrounds každý den
Zajímavosti PUBG Článek Situace, které prožíváme ve hře PlayerUnknown's Battlegrounds každý den

Situace, které prožíváme ve hře PlayerUnknown's Battlegrounds každý den

Zuzana Cinková

Zuzana Cinková

22. 4. 2018 13:04

Podívejte se na sérii videí o YouTuberů Viva La Dirt League.

Reklama

Videa z kanálu Viva La Dirt League jsme vám tu již několikrát ukazovali, ale teď vám chceme představit jejich sérii na téma logiky v PlayerUnknown's Battlegrounds. Každý tyto situace ze hry známe, ale kluci z Viva La Dirt League je nejenom natočili, ale zároveň byli hlavními účinkujícími. A je to neskutečná sranda, podívejte se sami.

Klasický příklad komunikace ve hře, kdy váš spoluhráč uvidí nepřítele za stromem. Ale když stojíte v lese, tak se někdo za stromem hodně špatně hledá. 

 

Red zóny. Všichni je nesnášíme, protože nás hrozně zdržují. Ale někteří z nás jsou poněkud speciální (například já) a pokračují v lootění hlava nehlava, aniž by si všímali padajícíh bomb. A občas na to doplatí.

 

To, že nemůžeme nosit některý gear svým spoluhráčům, některé pěkně vytáčí a já jsem jedna z nich. Proč prostě nemůžeme vzít dva batohy? Pak vznikají tyto situace, které ovlivňují naše přátelství!

 

Přiznejme si to, všichni nenávidíme souboj beze zbraně v PUBG. Proč? Protože vypadá přesně takto:

 

Další situace, která zamává s důvěrou v tým. Celý tým je dole, kromě jednoho člena. A ten se nemůže rozhodnout, zda riskne svůj život pro tým, nebo je nechá umřít a sám zkusí vyhrát.

A pak jsou tu hráči jako tento. Hrdinové, jejichž srdce je plné odvahy, kteří vsadí svůj život, jen aby mohli promluvit do duše hráči, který řekl něco ošklivého o jejich mámě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama