[Soutěž] Fallout 4 především pro naše PUBG fanoušky
Soutěže PUBG Článek [Soutěž] Fallout 4 především pro naše PUBG fanoušky

[Soutěž] Fallout 4 především pro naše PUBG fanoušky

Jakub Osička

Jakub Osička

5. 2. 2018 23:03

Malé okénko do našeho PUBG světa a k tomu soutěž o Fallout 4.

Reklama

[Soutěž] Fallout 4 především pro naše PUBG fanoušky

Je tady konec ledna a naše facebooková PUBG CZ/SK Komunita opět dosáhla na další milník. Přehoupli jsme se přes 9.000 fanoušků a v naší komunitní skupině, kde si můžete hledat spoluhráče, pokládat dotazy nebo se prostě jen podělit o zajímavý obsah, je už přes 5.800 členů. Nebudu Vás zbytečně nudit dalšími čísly - jsme zkrátka jen rádi, že nám zachováváte přízeň a že PUBG stále věnujete pozornost. Společně jsme vytvořili největší společenství hráčů Playerunknown's Battlegrounds u nás a na Slovensku.

Pravidelné výlety nejen na Sosnovku

Obrovskou radost mám také z pravidelných sobotních PUBG turnajů, které jsme na Grunexu díky partnerům schopni pořádat. Pokud jste se ještě žádného nezúčastnili, určitě to napravte. Šanci zvítězit má každý a dám krk za to, že se prostě budete dobře bavit.

Rozdáváme Fallout

No a abychom se vám všem trochu odvděčili, připravili jsme si pro vás malou soutěž. Stačí správně odpovědět na jednoduchou otázku, kterou najdete níže, a můžete získat perfektní Fallout 4 pro Steam. Pokud se ptáte, proč nerozdáváme raději PUBG, když o PUBG píšeme - odpověď je jednoduchá. Myslíme, že většina z vás nás čte právě proto, že už Playerunknown's Battlegrounds hraje. Hru jsme získali díky nákupům přes referenční odkaz na Humble Store - za to patří opět velký dík přímo vám, čtenářům Grunexu.

{control miniQuiz 64}
 
Čas máte do neděle 4.2.2018 do 20:00. Výherce poté vybereme a později zveřejníme zde a také na facebooku. Konktaktován bude do zpráv na Grunexu.
 
VYHLÁŠENÍ: Vítězem se stal uživatel OruskCZ. Gratulujeme a píšeme zprávu na účet tady na Grunexu :-)
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama