South Park: Tmavší barva pleti představuje těžší obtížnost
Gaming Článek South Park: Tmavší barva pleti představuje těžší obtížnost

South Park: Tmavší barva pleti představuje těžší obtížnost

Lukáš Tuma

Lukáš Tuma

9. 9. 2017 15:12

S velice originální a taktéž troufalou novinkou přišlo očekávané RPG South Park: TFBW od Ubisoftu.

Reklama

South Park: Tmavší barva pleti představuje těžší obtížnost

Akční RPG South Park: The Fractured But Whole ještě ani nevyšlo a už stihlo zklamat své fanoušky. A ne jednou. Narážíme na odložení hry, které v minulosti u hry proběhlo. Aktuálně to vypadá, že se hry již skutečně dočkáme už v příštím měsíci a to konkrétně 17. října, kdy má hra vyjít pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Měsíc před vydáním na sebe hra upozornila velmi originálním způsobem. Vývojáři poodhalili, jak si ve hře zvolíte obtížnost. Při jejím výběru budete mít před sebou postavu Erica Cartmana, jehož barva pleti se bude vaším nastavením měnit. Vyberete-li si lehkou úroveň, barva pleti bude světlá, čím těžší úroveň, tím pak bude tmavější. Ubisoft dodává, že obtížnost ovlivňuje všechno ostatní, kromě bojů, ty budou na každé úrovni stějně obtížné.

V dnešní době, kdy se neustále dokola řeší otázka rasismu, jde o poněkud troufalý krok. Ovšem na ty už u této série, a to jak herní tak i filmové, jsme docela zvyklí. Hru si můžete předobjednat na stránkách czc.cz pro všechny platformy a hned v několika různých edicích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama