StarCraft II je nyní zdarma a Blizzard trollí EA kvůli Battlefront II
Hry zdarma Článek StarCraft II je nyní zdarma a Blizzard trollí EA kvůli Battlefront II

StarCraft II je nyní zdarma a Blizzard trollí EA kvůli Battlefront II

Filip Němeček

Filip Němeček

15. 11. 2017 19:25

Zdarma si můžete zahrát první kampaň, multiplayer či kooperaci.

Reklama

 

StarCraft II je nyní zdarma a Blizzard trollí EA kvůli Battlefront II

 

Nedávno Blizzard oznámil, že se ze StarCraft II stane Free-2-Play titul. Hru již můžete zdarma stahovat z oficiálních stránek. Zdarma si můžete zahrát kampaň Wings of Liberty, kooperativní režim (velitelé „Commanders“ jsou zdarma do 5. úrovně, Raynor, Kerrigan a Artanis toto omezení nemají) a po odemčení také multiplayer.

Blizzard chce zachovat integritu hodnocených zápasů on-line a přístup si tak budete muset vybojovat. Abyste si odemkli kompletní multiplayer (včetně jednotek ze všech tří her) musíte získat 10x First Win of the Day v Unranked nebo Versus A.I. zápasech. Nejde tak o nic nepřekonatelného.

Máte Wings of Liberty koupené? Do 8. prosince si můžete zdarma „vyzvednout“ kampaň Heart of the Swarm.

Kampaně Heart of the Swarm, Legacy of the Void a Nova Covert Ops jsou k dispozici ke koupi za 15$ každá, případně všechny v balíčku za 40$. Koupí jakékoliv si okamžitě odemknete hodnocený multiplayer.

Na závěr ještě připomínáme, že si hru můžete kromě Windows zahrát také na macOS.

Blizzard si na Twitteru dělá srandu z konkurence

V rámci zpřístupnění StarCraft II zdarma se tvůrci rozhodli popíchnout Electronic Arts kvůli kontroverzi s odemykáním hrdinů ve Star Wars: Battlefront II. Jeden tweet třeba připomíná, že odemknutí Wings of Liberty kampaně zabere nula hodin. Stejných nula hodin je potřeba k odemčení jakéhokoliv velitele pro kooperaci…

Hraný trailer si bere mikrotransakce na mušku

Blizzard opravdu nemá rád nákup herních výhod za peníze. Připravil proto vtipný hraný trailer. Syn se ptá otce, jestli si může koupit silnější jednotky, protože ho protivníci drtí… No podívejte se sami.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama