startujeme-novy-herni-projekt-ballistix-master-of-cards
Gaming Hearthstone: Heroes of Warcraft Článek Startujeme nový herní projekt Ballistix Master of Cards

Startujeme nový herní projekt Ballistix Master of Cards

Vojtěch Klapuch

Vojtěch Klapuch

20. 12. 2016 10:32

Startujeme nový herní projekt Ballistix Master of Cards

Reklama

Herní portál Grunex.com si pro všechny fanoušky karetní hry Hearthstone ve spolupráci s výrobcem herních pamětí Ballistix určené pro ty největší počítačové hráče připravil nový koncept turnajů, který by jednou provždy měl dokázat, kdo je mistrem nebo mistryní naší scény!

Princip je velice jednoduchý, nejprve se odehraje již klasicky ve středu turnaj na Grunex.com, jehož formát bude Conquest Bo5 s jedním banem. Finále tohoto turnaje si ovšem necháme až na druhý den, tedy čtvrtek, a tento souboj, který bude Conquest Bo7 s jedním banem bude livestreamovaný známým českým Hearthstone komentátorem Dolikem.

Vítěz finále se stane Hearthstone králem našeho portálu a na této pozici setrvá tak dlouho, dokud ho nějaký schopný protivník neporazí. Od druhého týdne totiž z každého středečního turnaje vzejde vyzyvatel, který se ve čtvrtek na livestreamu pokusí sesadit stávajícího mistra.

Pro vítěze finálového klání bude každý týden připravena finanční odměna v podobě 300 Kč a také mnohem lákavější odměna v podobě prestiže a věhlasu, které sebou přináší titul Hearthstone krále.

Kdo se dokáže nejdéle udržet na vrcholu? Co když to budeš právě ty? Proto neváhej a přihlaš se do našeho premiérového turnaje projektu Master of Cards!

Termíny kvalifikačních bitev:

Finálový souboj proběhne vždy následující čtvrtek od 19:00 s komentářem v podání Dolíka. 

 

Partnerem Master of Cards je výrobce herních pamětí Ballistix

 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama