Střelba v sídle YouTube
Zajímavosti Článek Střelba v sídle YouTube

Střelba v sídle YouTube

MrJoke

MrJoke

6. 4. 2018 22:56

Bloggerka rozpoutala střelbu v sídle YouTubu, kvůli omezování jejich videí.

Reklama

Střelba v sídle YouTube

Na YouTube byla aktivní na několika kanálech. Její tvorba se zastávala práv zvířat. Žena Nasim Aghdam žijící v San Diegu v jížní Kalifornii, která byla ve věku 39 let, se pomocí platformy YouTube snažila zastávat práv zvířat, věnovat se nejrůznějším kontroverzním tématům a samosebou vydělat peníze. Její kanály působily silným aktivistickým nádechem, a proto se společnost rozhodla, že bloggerce některé kanály vymaže a zbylé omezí. To zapříčinilo, že se bloggerce snížil dosah na jednotlivých videích, zisky z videí tím pádem klesly o mnoho procent a některá videa byla kompletně smazána.

Tyto kroky autorku kanálů rozzuřily a rozhodla se tedy, že si bude stěžovat přímo na sídle YouTube a to osobně se zbraní v ruce. Žena svým počínáním těžce zranila jednoho muže, jedna žena byla pak vážně zraněná a další žena utrpěla lehká zranění, čtvrtý člověk si vyvrkl kotník při útěku. Samotná Nasim se krátce po útoku zastřelila.

No potencionální útok upozornil její otec, který Nasim postrádal a nahlásil její zmizení. Policii vypověděl, že nenáviděla společnost lidí, a proto se uchýlila k YouTube. Začala prý YouTube nenávidět po krocích proti její tvorbě, a proto si myslí, že míří právě do jeho sídla.

Po tomto incidentu došlo ke smazání všech jejích kanálů na YouTube, profilu na Instagramu a profilu na Facebooku. Krok ze strany YouTube zvedl internetovou vlnu a lidé tak sdílí videa, která Nasima vytvořila, jako protest proti krokům co YouTube udělal.

Střelba v sídle YouTube

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama