Tankový Burger se nyní prodává v Polsku
Zajímavosti WoT Článek Tankový Burger se nyní prodává v Polsku

Tankový Burger se nyní prodává v Polsku

Thundarr

Thundarr

24. 10. 2017 12:57

Wargaming a Burger King v Polsku spojili své síly a s potěšením představují nový Tankový Burger.

Reklama

Wargaming a Burger King v Polsku spojili své síly a s potěšením oznamují, že v rámci spolupráce vytvořili speciální Tank Burger. Jedinečný hamburger pro všechny fanoušky World of Tanks! S chutným jídlem získají hladoví tankisté kupón s kódem pro jednu z nejpopulárnějších počítačových her.

Tankový Burger se nyní prodává v Polsku

Nový Tank Burger se vyznačuje svým jedinečným vzhledem a chutí. Speciální černé housky a dobře vybrané ingredience jsou opravdu jedinečnou kombinací, která by měla přijít na chuť nadšencům do těžkých strojů. Burger je k dispozici po celé zemi ve všech restauracích Burger King. Zaplatíte za něj 15,95 PLN (asi 100 Kč). S každým zakoupeným sendvičem obdržíte kupón s dvěma hodnotnými kódy.

Tankový Burger se nyní prodává v Polsku

První je kód pro nové hráče. Druhý obdržený kód by měl být zadán na internetových stránkách http://www.tankburger.pl, po několika sekundách hra obdrží bonusový kód (pro aktuálně registrovaného hráče). Následně se ve hře dozvíte, co jste vyhráli. Možnosti jsou rozhodně zajímavé, T26E4 Super Pershing, první prototyp T-54, polský Pudel a kultovní "Rudy" ze série "Čtyři z tanku a pes". Samozřejmě tam najdeme daleko větší šance na prémiový den, gold mince.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama