Vášnivý hráč Wing Chun byl napaden svou přítelkyní ozbrojenou mečem, přežil
Zajímavosti Článek Vášnivý hráč Wing Chun byl napaden svou přítelkyní ozbrojenou mečem, přežil

Vášnivý hráč Wing Chun byl napaden svou přítelkyní ozbrojenou mečem, přežil

David Košťál

David Košťál

26. 3. 2018 04:36

Slečnu vytočilo, že měl seznamovací aplikaci v mobilu. Také jeho hraní PUBG až dvanáct hodin denně.

Reklama

Nedávno se na internetu objevila velmi bizardní zpráva. Hráč počítačových her byl ve spánku napadnut jeho přítelkyní ozbrojenou samurajským mečem. Ta byla opakovaně naštvaná kvůli nainstalované aplikaci pro seznamování v jeho mobilu a kvůli jeho zálibě v hraní her. Navzdory zraněním přežil. Údajně bere situaci pozitivně. Vysvětluje to těmito slovy:

Jen jsem pyšný, že jsem porazil tuto samurajskou rádoby šilenou dámu s nenávistí v jejím srdci.

Toto řekl Alex Lovell, kterému je 29 let. Pochopitelně kvůli incidentu skončil v nemocnici. Pachatelka Emily Javier (30 let) s ním chodila asi dva roky. Ta nyní čelí obvinění z pokus o vraždu a půjde k soudu 7. května. Policejní zpráva říká, že Emily Javier byla rozzuřená možností, že by ji mohl přítel podvádět (což on popírá). Další motiv byla jeho závislost na hře PUBG. Tu údajně hrál až dvanáct hodin denně. Kvůli tomu si koupila samurajský meč a připevnila ho k boku jejich postele. Také schovala jeho mobil, aby nemohl zavolat pomoc. Poté ho ve tmě napadla mečem.

Napadený situaci popsal takto: 

Zahlédl jsem její pohled a šíleně se vyděsil. Řekl jsem jí, že ji miluji. Také že mě zabíjí a jestli mám přežít, musí zavolat policii.  Objal ji a ona přestala.

Javier nakonec zavolala 911. Operátorce řekla, že napadla svého přítele mečem. (ve videu uslyšíte odpověď "Vy jste použila meč?") Řekla také, že si myslela, že je mrtvý. Přišel o několik prstů, ale doktoři mu je přišili zpět. Nejspíše nebude schopný několik měsíců chodit bez pomoci. 

Prohlásil také:

"Pocit, který jsem měl, když jsem vyhrál tento souboj holýma rukama byl absolutně nejlepší pocit"  Hrál jsem spoustu sportů, vyhrál veliké hry, udělal některé náročné triky na snowboardu, ale toto bylo lepší.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama