Vyzkoušejte si NBA 2K18 v demu
Gaming Článek Vyzkoušejte si NBA 2K18 v demu

Vyzkoušejte si NBA 2K18 v demu

Lukáš Tuma

Lukáš Tuma

9. 9. 2017 14:59

Na PlayStation 4 a Xbox One si můžete vyzkoušet demo NBA 2K18.

Reklama

Vyzkoušejte si NBA 2K18 v demu

Není to ani měsíc od článku, kdy jsme vás lákali na možnost vyzkoušení si nového ročníku NBA Live 18 od EA v demu. Nyní tuto možnost dostane i druhá strana, kterou představují fanoušci stejného sportu, ovšem od jiného vývojáře. Ano, řeč není o ničem jiném než o demu ke hře NBA 2K18 od 2K.

Demoverze je od dostupná pro všechny vlastníky konzolí PlayStation 4 a Xbox One. Jako u každé jiné hry, i zde má demo za úkol ukázat novinky a vylepšení, kterých se od loňského dílu dočkáme. Kromě posunu co se grafického zaměření týče se dočkáme i představení módu The Neighborhood, který se dá přirovnat k módu The Journey z fotbalové FIFY. NBA 2K18 v tomto ohledu nabídne větší možnosti interakce s ostatními hráči a to nejen na hřišti, nebo celkově kvalitnější pohled na skutečnou kariéru profesionálního fotbalisty.

Plná verze hry NBA 2K18 pak vychází 19. září pro PC, PlayStation 4 i 3, Xbox One i 360 a Nintendo Switch. Už nyní si hru můžete předobjednat na všechny zmíněné platformy na stránkách czc.cz. Případné nahrané skóre z dema se vám přenese.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama