[WoT] Aktualizace 9.20.1 vychází dnes
Gaming WoT Článek [WoT] Aktualizace 9.20.1 vychází dnes

[WoT] Aktualizace 9.20.1 vychází dnes

Thundarr

Thundarr

18. 10. 2017 15:16

Konečně je to tady! Vychází aktualizace 9.20.1.

Reklama

Konečně je to tady! Vychází aktualizace 9.20.1. Pojďte se podívat, co je vlastně nového.

A co je v aktualizaci nejdůležitější? Ano, jsou to britské stroje. Úžasné FV215b bude nahrazeno novým tankem s názvem Super Conqueror. Bude to následovník skvělého tanku na devátém tieru Conqueror. Jeho herní styl bude tím pádem velmi podobný. Hlavně linie pak bude historicky správná, což uklidní spoustu ostrých jazyků. Na druhou stranu milovníci FV215b by o tank přijít neměli.

Wargaming v nové aktualizaci přepracuje osobní mise, upraví odměny a cíle. Dále bude upraveno i prostředí misí, takže se můžeme těšit na přehlednější prohlížení.

V neposlední řadě bude zapracováno na matchmakingu. Lehké tanky a artilerie změna nepostihne, nicméně těžké a střední tanky budou rozškatulkovány do podtříd podle podrobnějších vlastností tanků. Například pancíře, mobilita, dělo, v každém týmu by se počty těchto strojů měly podle tříd lišit jen minimálně. 

MM upraví ještě řazení čet do bitev. Byla zvýšena pravděpodobnost, že se četa hráčů bude moci objevit v bitvách jako TOP tier. Původně byla pravděpodobnost snížena.

Speciální část jsme si nechali nakonec. Všichni víme, že legendární tank Type 59 byl více legendární než kvalitní. To by se nyní mohlo změnit. Wargaming tento unikátní stroj posílil, aby nemusel jen tak postávat v garáži.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama